-
Re: pe un offset de 90cm ar merge 4 Lnb-uri ?
Daca ai net si ai
noi iti recomandam un DM 500 (o clona, originalul nu se mai fabrica de 2 ani), pret 350 lei. Asa ca mai bine investesti intr un receptor de viitor decat intr unul deja "mort".
-
Standard RSP member
azi de dimineata am vorbit cu un prieten, care are de cateva ani echipament de la digi, si a reusit sa prinda si hotbird6/8/9 - 13E, ar insemna teoretic sa pot prinde si eu, din ce mi-a povestit el, LNB-ul il are pus la vre-o 6cm fata de primul LNB.
aveti cumva idee cum pot calcula pozitia la toate LNB-urile si asezarea aproximativa pe bara?
distanta fata de LNB-ul central pana la ele si pozitia sus-jos fata de primul?
-
Reglajul se face la fata locului in fata la antena ...plimbi lnb pe tija pana ai Hotbird.
-
Cum spune si @dic_star79 se plimba lnb-ul pe suport pana apare semnalul dupa care se si roteste stanga dreapta pana obtii semnal bun dar vad ca nu ai inteles nimic.
-
Super Member
astra 1g de pe 23.5 est ar intra pe un offset de 1.5 de la tehnicb?
-
Banned
In mod normal da, insa nu cunosc calitatea antenelor de la tehnic b.Asta ar trebui sa te interesezi
-
Golden Member
ar trebui sa intre si cu antena de 1.20 m ia priveste aici acest tabel http://www.flysat.com/dish.php monteaza si un lnb inverto ultra black premium ca sa ai o receptie mai buna pe toti transponderiii
-
La Baia Mare cred ca intra 1G...fara probleme..eu am de la TehnicB antena de 1.2 si este foarte buna...cand inca mai emitea 1G pe 19 il receptionam la Bucuresti!
-
Member
Visitor
Thor3 & Intelsat 10-02
Am si eu o intrebare: de pe o antena (0,8 m) cu LNB simblu (0,3 db) fixata pe Thor3 0,8W (mai precis pe FocusSat) se prinde semnal si de pe Intelsat 10-02 1,0W (mai precis DigiTV)? Credeti ca pot instala al doilea receiver (pentru Digi) pe aceeasi antena (fixata, descrisa mai sus) si acelasi LNB sau imi trebuie un LNB twin? Sau imi trebuie 2 LNB-uri (sau chiar antene)? Mersi.
-
Pai nu mai ai loc pentru al doilea lnc
Iti trebuie pentru 2 recuri ? atunci schimbi cu un Twin cu iesire dubla
Dar daca folosesti numai un rec prinzi la fel de bine semnalele cu un singur lnc intre 0,8°-1,0°w diferenta e foarte mica
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
-
Standard RSP member
La est de Craiova nu cred ca vei prinde 23,5 cu offset de 1,5m
-
Member
Beginner
salut..
am antena de la max cu cele 3 lnb-uri pe 5e , 13 e si 16e. vreau sa stiu daca mai merge sa pun un lnb pe 1w. Am citit toate paginile.....doar ca multi imi spun ca nu merge, ca 16 e nu o sami mai merga deloc,13e o sa aiba semnal la limita...Multumesc mult...
-
Pe 0.9 nu am incercat aceasta configuratie, dar pe 1.2 merge bine cu unele probleme pe 1w atunci cand ploua intens....