Am acasă antena de la max (0.9m) , dar cu suportul modificat.Originally Posted by Marian**
Se prinde binişor de la 1W la 16E . Desigur , nu intră toţi transponderii , dar intră bine toate canalele romaneşti.
.
@Marian** - pe antena de la max de 0,9 (folosind suportul lor) nu o sa-ti intre 1w. In schimb poti pune lnb pentru 9 est sau 19 est (mai putin Astra H) si o sa fie ok.
Am acasă antena de la max (0.9m) , dar cu suportul modificat.Originally Posted by Marian**
Se prinde binişor de la 1W la 16E . Desigur , nu intră toţi transponderii , dar intră bine toate canalele romaneşti.
.
am cumparat azi o antena de Max cu 40 de lei. e mult? (3 lnb-uri inverto, din care doua subtiri, si switch-ul diseq, fara lovituri)
pot sa pun pe antena asta 13+19+23.5?
e mai buna decat una de dolce alba? (tot cam ~80-90 are si dolcele). cred ca asta o sa aflu dupa ce o montez![]()
La 40 RON nu e deloc mult daca nu e avariata.
Din cate am vazut eu antena de Max este cu mult peste antenele de la Dolce indiferent daca sunt cele vechi sau mai noi, mai ales pentru un multifeed.
Spor la lucru.
http://www.tehnicb.ro/antene_satelit...us_detalii.htm
a folosit cineva acest multifocus.Da rezultate in sudul tari?
antena triax td110 pe
16 E +19 E
am pus la cineva antena pe 28e-19e-13e-1w merge perfect .bucuresti
Last edited by zmeura; 06-03-10 at 23:55. Reason: Regula 12.
@florin2222 , ce fel de antenă ai folosit ? Ceva poze ?
.
@ cristiano gigel merge fara probleme @delta2k2 antena a fost cumparata de aici http://opticumhd.ro/magazin/Antena-D85-MF-Multifocus.95
As baga central sirius apoi:
1. Amos
2. Thor
3. Sirius
4. Hotbird
5. Astra
Pare o configuratie interesanta si ieftina.Atat pentru varinta FTA cat si ceva share.
Este din otel galvanizat sau doar fier vopsit ?
Ce semnal este pe digi pe satfinder instalat in dream, plugin, cati ....db.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
Uite ti-am multumit pt aberatie eu nu te cred oricum
A intra perfect inseamna a receptiona toate tp de pe satelitii insirati de tine.Normal ca la sorin8m care sta la TM e oki dar in Bucale nu ai cum sa prinzi in intregime 28E; 19E ;1W cu acel multifokus.La 19E de ex Astra 1H nu iti intra, spotul K1 al Thor6 la 1w e sigur adio iar de pe 28E o serie de tp n-au semnal.Deci lasa cu povestile ca cei cu egsperienta nu te cred
Doktore......nu toata lumea viseaza la Astra2D, Astra1H si spotul nordic de la 1W. Multa lume se multumeste cu antene normale (0.9 - 1.1 m).
@doktore avand in vedere marimea antenei au intrat urmatorele spoturi perfect { STABILE} ASTRA 28est , Fixed S1 - ASTRA 19est ,1KR , WIDE ,1L Hotbird 13 est tot - Thor 1w - S3 , Nordic & Central and Eastern Europe,K2, mai departe nu poti sa faci din c....t bici .
Cine are acest tip de antena poate raspunde la aceste intrebari?
Este din otel galvanizat sau doar fier vopsit antena multifocus?
Ce semnal este pe digi pe satfinder instalat in dream, plugin, cati ....db.
antena triax td110 pe
16 E +19 E