-
Membru de onoare
Istoria se repeta,asa cum am spus.Aceste receptoare sunt echivalentul celor cu patch.Va aduceti aminte ce a urmat,se va intampla acelasi lucru si acum daca iau amploare.
Forumul nu a sustinut industria receptoarelor cu patch si am avut probleme din cauza cheilor pe vremuri.La fel nici acum forumul nu sustine vanzarea liniilor si nici a receptoarelor care includ asa ceva in pretul lor de vanzare.Aici se discuta doar ceva ce s-a evitat mult timp dar e prezent pe multe forumuri.
Asa cum multora le-am explicat pe vremuri ca la un moment dat cheile vor disparea tot asa le atrag atentia ca nu garanteaza nimeni durata de functionare a acestor receptoare.Providerii nu vor sta cu mana in san,nu stiu cine trebuie sau nu trebuie sa faca bani dar pana la urma victime colaterale vom fi (din nou) si noi.
Puteti scrie despre ele,dar nu ca reclama la ce vindeti!
PS: Inca odata: nu se accepta pe forum vanzarea liniilor si nici a receptoarelor cu "linii incluse"!
PPS: Pharaon nu iti garanteaza nimeni nimic,merge,dar fara sa ai garantia cat.Daca te uiti la magazine ei oficial nu pomenesc de asa ceva si e normal,fiind ilegal.Dar e aceeasi poveste ca pe vremea receptoarelor cu chei.