Quote Originally Posted by leneshu View Post
nu'mi mai ''vede'' anumite programe.
Pfff .... esti "clientul perfect" !

Ce inseamna "nu'mi mai vede" ? Ecran negru pe acele canale , apare vreo eroare cand comuti pe ele , toate canalele care "nu'mi vede" sunt extraoptiuni sau fac parte si din abonam de baza ?

Cel mai simplu lucru pe care il poti face este o revenire la valorile initiale ale receptorului, automat dupa ce selectezi limba o sa isi scaneze reteaua de canale receptorul. Mai este vreun receptor pe aceeasi antena ? Lnb cu o singura iesire/ mai multe iesirii ?

Ultimul pas inainte de a merge la service este sa incerci sa faci un update de soft la receptor sau sa verifici ultimul soft disponibil + cel din receptor pe site ul Rds ului.

Multa bafta!

P.S. Sper sa nu te superi , nu incerc sa dovedesc ceva sau sa jignesc insa mi am adus aminte de perioada in care am lucrat in call center la un DTH : 90% din clienti asta spuneam "Nu mai merge"/"Nu se mai vede" insa nu puteau raspunde la cateva intrebari de baza(Ce nu se mai vede, Ce apare pe TV, Afara ploua?). Am auzit de la "decor , decontor , dezertor,degresor,dizaivan," la " cutiuta, chichineta,ceasornicar" in loc de receptor.