-
Acuma dacă ai primit gratis un receiver care costă sub 100 lei doar nu o să investeşti bani in antene scumpe de firmă. Sfatul meu este să vezi la tine in localitate cine are antenă pe care scrie Boom şi să-i oferi 10 - 25 lei pe ea (Boom nu mai există aşa că este posibil ca aceea antenă să stea nefolosită). Sau poţi să-ţi iei una nouă de 0,8m cu 50lei de la magazin. Mai ai nevoie de suport (15 lei), LNB (15 lei) şi cablu (1leu/metru). După cum spuneam, nu merită să investeşti mult intr-un sistem DVB-S FTA deoarece opţiunile de recepţie sunt limitate.
-
Standard RSP member
Dsb661
Pune soft de echolite 790 pe el .Apoi share pe RS232 cu un echolite 791 cu card conax ! Succesuri !
-
ai aici toate meniurile ascunse ===>http://sateliti.info/showthread.php?...e-La-Echosmart
apesi pe menu si apoi 7777
---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:26 ----------
dar daca tu nu ai reusit sa prinzi inca imagine de pe un satelit inca nu e graba
incearca sa misti incet stanga dreapta antena (eventual si sus jos pentru elevatie dar dupa ce prinzi cat de cat semnal dar miscarile sa fie de ordinul milimetrilor) si daca poti sa te uiti la puterea semnalului la tv
miscarile sa nu fie bruste si o sa reusesti
-
Member
Beginner
Am sa incerc sa vad daca am meniul 7777.Si daca exista acest meniu, la ce ma ajuta ? mentionez ca receiverul nu beneficiaza de un slot pentru cartela.
Cat despre pozitionarea antenei, voi incerca sambata sau duminica, tocmai atunci voi avea timp suficient pentru fixarea ei pe o teava de inaltimea 4 metrii, iar in jurul sau sa nu fie obstacole de genul, pomi sau cladiri, cu toate ca locatia este destul de putin avantajoasa.