Asta-i freq noua ?
Am facut o scanare pe 11366 V 30000 la 16est nu a intrat inca in pachet.
Asta-i freq noua ?
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
horatyu ai doar parţial dreptate.
Preşedinta CNA Laura Georgescu a trimis luni, 21 octombrie, in numele CNA, fără consultarea celorlați membri, o adresă către o societate de transmisie prin satelit in care se cerea să nu mai fie retransmis postul DDTV. A doua zi Consiliul sa intrunit şi a decis, prin unanimitate de voturi, să sisteze preluarea semnalului DDTV de către firma Digital Sky.
12574, V, DVB-S2, 8PSK, 4355, 3/4 este frecvenţa DDTV, canal care a retransmis pentru cateva ore canalul OTV
11366, V, DVB-S, QPSK, 30000, 3/4 este frecvenţa pe care a anunţat Dan Diaconescu că va emite pe viitor OTV
A anunțat că va emite nu că emite ?
Deci tot prost e,pentru că nu urcă semnal pe satelit din Italia și gata cu circul dar stai că el de fapt asta urmărește,circ !
Urca semnal din Italia și impărțea el cele 2 milioane de receivere in țară cu un singur program pe ele și uite așa se făcea cu privitori
pina la urma emite sau nu emite ? ca au inceput sa apara disperati care vor sa vada si au auzit ca pe satelit se transmite .
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Pe satelit nu e, doar online.
....da....
merge pe Eutelsat 16 E...11366, sr30000, fec 3/4....
"Am invins! Otv emite din nou!"-evenimentul saptaminii.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Ha HA HA HA HA HA
cica a invins
HA HA HA HA
am scanat si eu de curiozitate\
Frecvența este 11366, Polarizare Verticală, SR 30000, DVB-S QPSK, FTA, FEC 3/4.
daca tot santem la capitolul am invins ,cineva sa-i atraga atentia ca cablurile audio video nu sant introduse bine in mufa aparatelor
ba nu/este imagine,ba este imagine cu dungii,ba ecran negru
sau numai lasati persoanele neautorizate sa se apropie de zona ZERO atunci cand desfasoara activitati casnice (prietenii stiu de ce )