Results 1 to 6 of 6

Thread: Confectionare suport LNB Astra - Hotbird.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Confectionare suport LNB Astra - Hotbird.

Am o antena de 1.20m offset noname, fixa pusa pe Astra 19.2. Vreau sa mai pun un lnb pentru Hotbird. Imi poate spune careva daca a confectionat un astfel de suport, o poza sau o schema, ceva masuri, sa stiu distanta, ce material imi trebuie, daca lnb-ul de Hotbird trebuie pus mai jos, mai sus, ceva idei. Lnb-ul actual este Inverto black pro, are gatul mai lung si e perfect pentru a mai adauga un lnb.

Multumesc.

dMd
    Guest

Daca vrei doar cei 2 sateliti, e mai simplu sa folosesti un LNB monobloc Astra/HotBird

Standard RSP member ASiX88796's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu cred că se merită să investeşti timp in construcţia unui astfel de suport (doar dacă vrei să o faci ca hobby).
    Eu am cumpărat de la magazin cu 10 lei dar la mica publicitate se vinde cu 6 lei.

Last edited by ASiX88796; 25-03-13 at 10:20. Reason: am mai adăugat o poză

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am cumparat un suport dar nu cred ca era pentru antena de 1.20, era pentru una de 90, tija era prea scurta si nu aveam semnal decat la capatul tijei. Am luat LNB-ul in mana si l-am plimbat mai in stanga si de abia acolo era ceva semnal. Nu am gasit niciunde un suport pentru 1.20, de aceea vreau sa imi fac unul.

Multumesc de ajutor.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Modifica-l dupa modelele de mai sus,cu sina mai lunga pentru al doilea LNB.Eu mi-am construit unul tot pentru antena de 1,2m pentru a putea prinde ce vreau intre 1w-19e.Acum am multiconect pe o alta antena http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...8bb6b7ded5bd54
    LNB-ul pentru Hotbird vine in stanga cum te uiti din spatele antenei si mai sus.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru confectionare/adaptare suporti eu folosesc cateodata fasii din placute de inmatriculare auto.