"Strange cureaua", cei 50 cm in mod sigur nu sunt "bătuţi in cuie"; antene de 60 cm găseşti de la 30 ron. Pune o poză cu stălpul şi antenele deja exiztente.
Stie careva daca exista antene offset de 30 cm (sau maxim pana in 50 cm) de cumparat, nu ma refer la cea camping, nu cred ca poate fi pusa pe stalp.
Am un loc de maxim 50 cm pe un stalp si as vrea sa pun una mica pentru 0.8W(UPC).
Multumesc.
"Strange cureaua", cei 50 cm in mod sigur nu sunt "bătuţi in cuie"; antene de 60 cm găseşti de la 30 ron. Pune o poză cu stălpul şi antenele deja exiztente.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Normal, pot muta antenele mai sus putin, castig vreo 12 cm, si am un total de apox 62 cm, cam la limita, dar imi era mai usor cu una de 30, vad ca numai sunt pe nicunde.
La noi nu cred ca o sa gasesti antene sub 60cm, decat antena camping de 38cm.
sant antene de 45 cm care au o forma dreptunghiulara cu colturile rotunjite
ceva de genu asta
Last edited by franta; 23-07-13 at 23:15.
Pe vremuri la tehnicb erau antene de 50 cm si de 60cm. Nu stiu daca mai au.
Ia telefonul si suna al ei si intreaba.
Am sunat cam pe la toate, nu aduce nimeni, mi-au spus ca sunt prea mici si ineficiente, in special la SR mic. Am gasit una de 40cm la Satmedia, dar cred ca sunt in vacanta, si cred ca transportul o sa fie mai mult ca si antena. Imi fac rost de una noname de 0.6, le mut pe celalate mai sus, fac loc pe stalp si o ingramadesc acolo. Era bine sa gasesc una de 30cm, ma jucam cu ea de cateva ori, arata ca o jucarie, si eram curios de-a lungul anului ce performante ar fi avut. Poate, odata, gasesc un second, cand merg pe dincolo.
Mersi mult de ajutor.
Salut.
De dragul pasiunii ai putea incerca şi altceva:
http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post131011
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
sau asta:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta