Results 1 to 15 of 15

Thread: Caut router

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default Re: Caut router

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Am luat WRT54GL V1.1 si am incercat sa-i pun dd-wrt.v24_micro_wrt54gv8.bin .Problema e ca are flash EON EN29LV320B pe care nu mi-l recunoaste jtag-ul si nu am CFE.bin pentru el.
    zmeura ti-am dat fisierele pt wrt54g ... trebuia sa intrebi inainte sa le pui ! ca te sfatuiam eu .... ai respectat pasii ... inclusiv acele 1-2 min intre operatiuni ?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da crezi ca mai stiu!M-am grabit vineri ca trebuia sa plec undeva si l-am executat urgent.
    Graba strica treaba,dar acum m-am jucat si cu jtag-ul.Deci pot pune orice ca jtagul nu e dezlegat.

Later:Uraaaaaa.Rezolvat.Acum am Firmware:// DD-WRT v24 RC-4 (10/10/07) micro up and runnig!
    Deci pe WRT54GL trebuie pus mai intai mini si numai apoi micro.Ufff.Sa-l impachetez si sa ma apuc de setari prin el.Mersi baieti de ajutor,daca aveti probleme sapati adanc pe forumul http://www.dd-wrt.com/phpBB2/ .Sa nu aveti.
    Last edited by zmeura; 04-03-08 at 12:51.

Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

iti recomand Firmware:// DD-WRT v24 RC-6 (01/02/08) micro e mult ma stabil de cat RC4 ... RC4 la traffic mare nu mai forwardeaza pachetele si pica netu trust me

ti-am dat acolo si arhiva de rc6 care o pui in mai putin de 10 sec ... vezi sa faci backup la setari ca sa nu mai stai sa le faci de la capat
    Last edited by armandino; 05-03-08 at 12:34. Reason: adaugiri