Nu-i nevoie sa mai explici. Sunt peste 700 programe pe 16E, nu doar cele 30-40 ale lui Freesat. Cum spuneam, toata lumea cunoaste LNB-uri duble sau triple. Nu de asta discutam.
Nu-i nevoie sa mai explici. Sunt peste 700 programe pe 16E, nu doar cele 30-40 ale lui Freesat. Cum spuneam, toata lumea cunoaste LNB-uri duble sau triple. Nu de asta discutam.
Da,in sfarsit cineva care a inteles logica. Si cand te gandesti cat de simplu era explicat...
Nu e vorba de inteles vreo logica. Noi cei de forum stim ca exista si 13E si 19E si cum se pot receptiona simultan mai multi sateliti cu o singura antena fixa. Dar nea Ion habar nu are nici de asta, nici de 16E. E cred ca magarii de la Freesat ar fi trebuit sa specifice ca este vorba de programe de pe alte pozitii. Dar n-au precizat asta tocmai pentru a-si proteja instalatorii cu care au contracte. Sper ca nu sunteti printre ei! Oricum Freesat pierde teren, cu tot cu cele 24 de programe ale lor. Personal, nu mai am abo valabil Freesat de vreo trei luni si nu simt lipsa.
Am folosit in combinatie cu motor HH.