Results 1 to 5 of 5

Thread: monitor lcd

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default monitor lcd

am un monitor lcd marca lg dar o sa iau laptop si vreau sa il fac sa se vada tv pe el,se poate?

Standard RSP member marcghi's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default re

da, se poate folosin un tuner extern Stand Alone, ceva de genul asta Tuner TV Kworld SA233, il gasestila mai multe magazine online cam la 150 -170 lei.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ,,,,,,

se monteaza usor si merge exact ca pe tv normal?adica de ex o sa vad hd?se merita investitia?

Standard RSP member marcghi's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default re

De montat este foarte usor. In ce priveste programele HD, acestea sunt transmise digital si nu stiu sa fie receptoare digitale de tipul asta, pentru monitor. Cele pe care le-am vazut eu, inclusiv cel pe care il am eu si l-am dat ca exemplu (Tuner TV Kworld SA233) si se pot folosi cu un monitor sunt analogice adica pentru programe SD - 720 x 480 pixeli. Cu toate astea catre monitor pot trimite semnal cu rezolutie mai mare, Full HD - 1920x1080 sau chiar si mai mare si asta ajuta la perceperea unei imagini mai clare. Mai ramane apoi problema sunetului, acestea avand in interior un mic difuzor care de cele mai multe ori este insuficient pentru un sonor decent. Asta se rezolva cu niste boxe de calculator conectate la iesirea audio a tunerului, sau poti folosi difuzoarele monitorului, daca are.
    Recomandarea mea ar unul din astea : TV Tuner Standalone KWorld External TVBox 2048ex SA1000 sau TV Tuner Standalone Kworld SA233, primul in jur de 200 lei, al doilea in jur de 160 lei. Mai sunt cateva asemanatoare, dar la preturi mai mari si fara sa aduca ceva in plus.
    Last edited by marcghi; 05-07-13 at 21:13.