Results 1 to 12 of 12

Thread: Metode de reducere TimeOut utilizand oscam.services?!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation Idei si opinii.

@piccolo08, iti place sa arunci cu rahat in lume? Macar te-ai intrebat dece am deschis acest topic?
    Ai scris acolo niste prostii mai mari decat tine.

Am decis sa folosesc oscam deoarece ofera multe beneficii in comparatie cu utilizarea emulatoarelor separat si nu m-am gandit niciodata la folosirea acestuie pentru "a prosti partenerii". Daca ai fi facut schimb cu mine, poate ai fi realizat ca ai facut mare prostie cu postarea recenta.

Al 2-lea motiv pentru care folosesc oscam este pentru simplul fapt ca performeaza mult mai in comparatie cu cccam, multics, newcamd, scam, newcamd.

Un motiv pentru care am ales oscam este pentru ca totul se face dintr-un singur panou de control, de altfel foarte usor de folosit.

Referitor la loadbalancing in oscam, numara pana la 100 si mai gandeste-te inca odata inainte sa scrii prostii pe aici. Nu ma cunosti si nu ai nici cea mai mica ideie ceea ce stiu eu.

Pentru cei care cred ca toti cei care folosesc oscam-ul se ocupa de manarii, este mare prostie. Cat de inocent ai fi, iti poti da seama ca e facatura cand primesti 700 de carduri in hop1 si ai freezuri, sigur sunt hop3 si 4.

Un motiv pentru care am ales oscam pe un vps este pentru a-mi proteja receptoarele si locatia. Ping-ul intre receptorul meu si vps este de ~9 ms iar media unui ecm cerut de parteneri din europa de la unul dintre carduri spre ex: S*Y *T, este de ~250 ms.

Apropo de timeout de
    forward origin card, nici odata nu am folosit forward origin card pe OFF(cu toate ca stiu cu ce se mananca) iar time-out-ul este de 13%.

Deci, daca nu este o ideie buna sa folosesc oscam.services pentru a diminua rata de timeout, atunci ce ramane de facut este ca sa iau din fiecare reader ce ma intereseaza cel mai mult si sa dau mai departe strict ceea ce primesc, nimic mai mult, in acest fel partenerul nu face cereri aiurea.
    Last edited by jackuzzy; 19-06-13 at 17:56.