Results 1 to 12 of 12

Thread: Metode de reducere TimeOut utilizand oscam.services?!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

zmeura, de acord cu tine aici dar tind sa dau atentie mai mare lui zildan si sa-i amintesc jackuzzului ca am invatat de mult cum functioneaza loadbalancerul si best_readers si bestreaders/caid si multe alte chestii care el acum le descopera incercand sa prosteasca partenerii de CS.
    De asta nu vreau sa discut pe aci pentru ca personaje precum jackuzzy sau( mai are cateva nick pe aici!)altii ca el nu fac altceva decat sa foloseasca partea asa zis negativa a oscam-ului.

@zmeura:
    Nu am cum sa blochez cererile pe zon/cabo- decat cu services/sid altfel as fi nevoit sa opresc CAID-ul!
    Cu forward origin card nu pot!
    Nu pot din mai multe considerente-nu activez in romania sa-mi fac servere pe mokazii.Poate nu stiti ca prin anumite parti ale planetei se mai respecta niste reguli care tin de vizionarea fara abonament.
    La fel se intampla si la 0b02 dar si la sky it sidurille de conto TV care apar si pe b01, sunt doar 9 dar genereaza enorm de mult nok sau cw diff la schimb de cache!
    Am fost nevoit sa opresc caid-il de sky it la anumiti parteneri( jurati cu mana pe CCcam dar oscam convins ) deoarece ma tocau marunt pe partea asta.Daca doresc asa de mult le spun cca acum pe ebay sunt cu doar 169+10€ carduri de sky it, dar cu riscul de a fi prajite. Fiind fara garantie si nesustituibile ...tare ma indoiesc ca se vor da salariul pe o luna sa se uite la tv.
    Last edited by piccolo08; 19-06-13 at 16:55.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi