-
Membru de onoare
Nu era vorba ca in oscam nu sunt "cereri aiurea"? 
Folositi "Forward origin card" pe ON si scapati de multe probleme in oscam.Listele interminabile de services sunt o prostie,o maaare prostie.Services pune fiecare pe localul lui NU ca sa opreasca cererile pe care oscam nu ar trebui sa le faca.Se pot utiliza in controlul accesului la anumite canale a clientilor,etc dar scopul services nu a fost pentru a lupta cu traficul.Pana cand nu rezolva cei de la oscam problema nu tineti oscam cu "Forward origin card" pe OFF pe partea de cccam.In rest va puteti lupta mai departe cu el cu problemele pe care va continua sa le faca pe caid-ul localului,dar nu sa faci liste imense pentru toate caid-urile si sid-urile posibile din share.
Toti cei care li se plang partenerii de trafic mare si multe cereri NOK folositi ce am zis mai sus,am scris si in alt topic unde a fost acoperit de "setari la sange" si alte prostii intinse pe 15 pagini.Nu mai zic de celelalte doua setari obligatorii,dar cautati prin topicul acela umplut cu povesti ca am scris.
Daca oscam-ul vostru va face cereri mai putine nu mai intrati in vizorul failban la altii,deci nu veti primi nici raspunsuri fake,intarziate,etc.