Results 1 to 7 of 7

Thread: Adio 3D TV! Sportul dă semnalul că tehnologia 3D n-are viitor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Adio 3D TV! Sportul dă semnalul că tehnologia 3D n-are viitor

Există de mai multă vreme indicii că tehnologia 3D pentru televiziune nu se bucură de un succes deosebit. Mai nou insă devine evident că n-are viitor. Cel mai important post TV de sport din SUA şi, implicit, din lume, ESPN, a anunţat că pană la sfarşitul anului va inchide canalul său 3D. Lovitura este una uriaşă pentru domeniu in condiţiile in care ESPN era cel mai important furnizor de conţinut 3D din lume. In plus, sportul a fost văzut de mulţi ca unul dintre principalii beneficiari ai avantajelor tehnologiei 3D, dar interesul din partea consumatorilor n-a justificat aceste păreri.

ESPN a justificat decizia inchiderii canalului TV chiar prin numărul insuficient al telespectatorilor pentru conţinutul 3D. Nu s-a precizat exact despre ce audienţă e vorba, dar s-a precizat că numărul telespectatorilor e ”extrem de limitat şi nu creşte”. Conform măsurătorilor Nielsen, citate de NY Daily News, audienţele ESPN 3D sunt sub marja de eroare, iar Motion Picture Association a comunicat in martie că veniturile de box-office pentru producţii de film 3D au stagnat in 2012 in SUA şi Canada la acelaşi nivel cu anul 2011, la 1,8 miliarde de dolari.

Sursa: prosport.ro
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member gladix's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

mai tineti minte formatul pal plus pentru tv/se vroia a fi viitorul mai ales in transmiisile sportive/camere autonome pe stadion /putai alege unghiul de vizionare ,,,etc/si sa ales praful/deci viitor de aur tehnologie are,dar cu banutul cum stam?

Standard RSP member roderttam's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Poate fi tehnologia de aur daca nu prezinta decat interes minim nu vine banul.3D pt televiziune nu a avut viitor din start in mare parte si din cauza tehnologiei sau sa zicem limitari tenologice.

Standard RSP member costibarda's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Cu ochelari pe bot....

Nu stiu cum era la ESPN asta daca trebuia sa tii ochelari pe bot... cat ar fi fost ei de usori sigur deranja, ca si pe mine .. ca si pe multa lume!!!
    Poate poate ... daca era un 3D fara ochelari ... era mai aplaudat!!
    Dar cate canele 3D exista pe satelit ... 10? pe 28 de sateliti? cam putine sa ne "umple" fericirea ...

OUT OF TOPICS

Si cu HD-ul in 5 ani trebuia sa fie un standard nu factorul care influenteaza concurenta... TV cu super LED .. inca putin si se indoaie... si ce ... si mie mi se indoaie ca nu prea am la ce ma uita... poate inchiriez un BD, sau poate imi dau ei filmatul ala de prezentare de ne uimeste in magazine ... ce sa faci techologia merge doar intr-un sens, ala al mai profitabil
    Last edited by costibarda; 15-06-13 at 00:56.

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Nu am crezut niciodata in "miracolul 3D".
    Mi s-a parut o chestie pe cat de scumpa pe atat de inutila.
    Cu sau fara ochelari acest sistem a dovedit o supraexcitare nervoasa in timpul vizionarii de programe in 3D.
    Un smart tv LED mi s-a parut mult mai util si interesant.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by piccolo08 View Post
    Un smart tv LED mi s-a parut mult mai util si interesant.
    Corect! eu cind l-am cumparat omu mi-a spus pe linga toate astea suporta si 3D,la care eu i-am spus thanks its good to know

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Sunt acrii strugurii.