Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: Cum setez restart la DM500 ?

  1. #1
    Member Beginner mirceaTM's Avatar
    Join Date
    02 Feb 2009
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default Cum setez restart la DM500 ?

    am si eu o intrebare ,cum sa fac dm500 sa se restarteze dupa un anumit timp(2/3 ore) sper ca am postat unde trebuie

  2. #2
    Standard RSP member
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    Earth
    Posts
    1,977
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    60

    Default

    salut

    folosesti script de restart

    sau

    m ai simplu , o priza programabila : http://www.vitacom.ro/Products/5817/TIMER-DIG-10-WL/Priza-programabila-digitala.html


    s
    ucces
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

  3. #3
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Join Date
    15 Feb 2007
    Location
    44.42/26.12
    Posts
    4,439
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    80

    Default

    Restart la receptor sau doar la enigma/emulator?

  4. #4
    Standard RSP member soarece's Avatar
    Join Date
    30 Dec 2009
    Location
    planeta S-F
    Posts
    344
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    38

    Default !!!?????

    @mirceaTM...... si totusi eu unul, nu inteleg !!!!! de ce trebe sa il restartezi asa des ???...lasane mai multe detalii,in legatura cu drimul tau
    Last edited by soarece; 14-06-13 at 10:10.

  5. #5
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,995
    Mentioned
    16 Post(s)
    Rep Power
    87

    Default

    daca nu vrei sa pui un scrip pt asa ceva poti sa pui imagine Nabilo

    la imaginea Nabilo ai in meniu restart la o anumita ora ( odata la 24 de ore )
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  6. #6
    Member Beginner mirceaTM's Avatar
    Join Date
    02 Feb 2009
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default salut

    se tot blocheaza DM am un 500 plus,sau o fi de la imagine
    ,folosesc GM 4.60

  7. #7
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Join Date
    15 Feb 2007
    Location
    44.42/26.12
    Posts
    4,439
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    80

    Default

    Pune alta imagine , o versiune mai noua 4.7 !

  8. #8
    Standard RSP member soarece's Avatar
    Join Date
    30 Dec 2009
    Location
    planeta S-F
    Posts
    344
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    38

    Default uite ti-am pus aici o imagine ,downloadeazo si incarco in dm

    imagine GP 4.70 no time bomb
    http://dl.transfer.ro/transfer_ro-15...d243a71748.zip
    nu uita sa salvezi cccam.cfg
    succes



    s-au un fisier useraddon.xml instalare var / tuxbox / config
    http://dl.transfer.ro/transfer_ro-15...9fa033e030.zip
    instalezi ori ce iti doresti ,iar direct din addons iti poti descarca ori ce emulator,plugins,skin etc
    Last edited by soarece; 15-06-13 at 10:36.

  9. #9
    Standard RSP member ASiX88796's Avatar
    Join Date
    20 Feb 2013
    Location
    LQFP 128
    Posts
    176
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    27

    Post

    Majoritatea imaginilor vin cu serviciul CROND gata instalat. Acesta se programează ca la o anumită dată/oră/zi să facă ce setezi tu, de regulă să ruleze o comandă sau un script (script inseamnă o inşiruire de comenzi).

    Pe imaginile Gemini il găseşti in Menu -> Setup -> Blue-Panel -> Services -> Crond

    Pentru restart comanda este: restart



    Oricum, nu cred că asta este soluţia pentru problema ta. Nu este normal ca să se blocheze aşa de des. Aparatul ar trebui să ruleze cu săptămanile fără nici o problemă. Fă mai bine un Factory Reset şi instalează doar un singur SoftCAM, cel pe care-l utilizezi (nu uita să faci backup inainte la liniile de share). Nu incărca imaginea cu skinuri şi alte pluginuri fără rost.

    Pentru sugestii suplimentare revino cu mai multe detalii despre sistemul tău.

  10. #10
    Member Beginner mirceaTM's Avatar
    Join Date
    02 Feb 2009
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default salut tuturor

    era de la imagine buba ,am pus un GM 4.7 merge bine

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •