Adica cum isi inchide contul? Ca eu nu folosesc decat messul de la ei....
Si n-am trecut la versiunea lor.
Yahoo! va elimina astăzi verisiunea clasică a mailului. Astfel, versiunile vechi de la Yahoo! (inclusiv Yahoo! Mail Classic) nu vor mai fi disponibile utilizatorilor, au anunțat reprezentanții companiei.
Incepand cu 3 iunie, cei care folosesc Yahoo iși pot folosi contul de e-mail doar dacă și-au făcut update cu noua versiune.
Dacă folosesc noua versiune, utilizatori au acceptat noua politică de confidențialitate care include și faptul că Yahoo! se poate folosi de informațiile din contul lor, analizand conținutul mailurilor, lucru pe care il face, printre altele, pentru a promova reclame relevante pentru respectivii utilizatori. Cine nu vrea să primească reclama-țintă iși poate face setările astfel incat să fie sărit, insă acest lucru nu inseamnă că cei de la Yahoo nu scanează conținutul e-mailurilor sale.
Pentru cine nu a trecut la ultima versiune, Yahoo! are 2 soluții: fie descarcă YahooMail folosind IMAP, fie iși inchide contul.
Adica cum isi inchide contul? Ca eu nu folosesc decat messul de la ei....
Si n-am trecut la versiunea lor.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Faptul că tu nu (vrei să) folosesti si serviciul lor de mail e altă poveste. Că doar despre mail e vorba ...
Probabil se face referire la felul in care-ti citesti mail-ul.
a trecut aproape o saptamana si tot vechiul format il am
Last edited by zildan; 09-06-13 at 15:43. Reason: Nu mai publica date personale!
La mine tot pe classic e si azi. Poate ne ia pe rand...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Yahoo! a anunţat că incepand de luna viitoare va dezactiva conturile inactive, iar adresele vor disponibile pentru reutilizare.
Vor fi dezactivate conturile care nu au mai fost utilizate de cel puţin un an. Dacă aveţi un astfel de cont pe care nu aţi mai intrat de foarte multă vreme, tot ce trebuie să faceţi este să vă logaţi
Mi se pare corect sa dezactiveze conturile care nu au fost utilizate .sunt foarte multi care isi creaza cont iar a doua zi uita parola si nu stiu cum s-o recupereze iar in aceasta situatie este mai usor sa isi faca alt cont ....doar asa se mai face curatenie pe Yahoo
Gata, a venit!
sa astepte... p anseluta!Switch to the new Yahoo! Mail.
All of your emails, contact, folders, and attachments will be waiting for you. Select your preferred experience now.
- Full featured (recommended)
View photo slideshows, drag and drop attachments, personalize your theme, and more.- Basic
Daca n-am vrut sa comut, acum imi apare iar classic!