-
Membru de onoare
Ieri imi explicau doua persoane cum e ca abonat la Dolce si cum e la Focus.Fosti abonati digi se declarau multumiti pentru ca au programele pe care digi nu le are.Culmea e ca una din persoane era femeie si imi explica cat e pachetul Familia la Focus si dupa cat timp primesti al doilea receptor!
Se tot spunea ca nu se va inghesui lumea la casieriile digi sa relizieze.E adevarat,dar la fel spuneau ceilalti ca in timp se va simti.
Aaa,pe langa ei am pe cineva din familie care a renuntat inca de acum jumatate de an,un prieten care din doua abonamente tine doar unul si si-a tras Nextgen si pe cineva cu bani care din 4 abonamente a renuntat la 2 (acum 1 an,nu stiu daca intre timp nu a renuntat si la celelalte) si a luat 2 abonamente Focus.
Nu stiu daca mai merita sa mai astept HD-ul de la astia,lipsa de programe e inca una.
PS:La pachetul full cred ca sunt cei mai ieftini,dar nu au pachetele Discovery si Intact,sunt singurii care nu au HD,nu au receptoare niciodata,pachetul extra1 e teapa,scot si baga programe cum ii apuca pe ei.
Last edited by zmeura; 26-06-13 at 10:15.
: