Cum setam userul si readerul de cache-ex!
Incepem cu userul!
Deci partenerul nostru ne ofera 4 caid-uri spre exemplu 1802 si 0b02 1702 si 09cd
incepem cu setarea:
adaugam un nou user de la fereastra useri
introducem parola acelui user
il punem activ deci enable pe on
setam grupul de cache care e de preferat sa aiba un numar unic pentru tot cache-ul sa zicem 64 fiind cel mai mare numar de grup care poate fi alocat!
setam uniq
uniq e un parametru foarte important si setat corect ne ajuta sa scapam de userii "jmekeri de 2 lei" care se tin doar de prostii pe forumuri!
Setati 2 pentru urmatorul motiv:
uniq = 2 # set user to fake if source ip is different
poate fi setat si 1 mai ales in cazul celor ce va propun schimb pe camd35:
uniq = 1 # only one connection per user is allowed
Camd35(UDP) incurca niste borcane si e mai bine a fi evitat!
la protocolallowed: cccam sau camd35
la caid introducem caid-urile care partenerul ne propune pt schimb deci ceea ce zice el ca are ( aici va voi explica cum verificati daca minte sau nu dar asta mai incolo)
introducem si hostul partenerului ( nu al vostru)pentru a nu-l tenta sa ne faca ceva figuri!
cccam maxhops=-1 pentru ca schimbam doar cache
cccmaxhops = -1 # CCcam disbled for this user
Restul setarilor raman default!
Facem deci linia C care o dam la partener de forma
host: hostul_meu
port;portul meu de cccam setat in oscam
user: userul abia introdus
passwors: parola pusa
Caid: caidurile care le cer de la tine pe lina de cache
mode 3
cccammaxhop=3 distanta maxima de la care voi cauta cache
---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
Tocmai eu asta am zis mai sus "evitati schimbul cu cei care au activ cw cycle- va vor impiedica fluxul de dw catre receptorul dumneavoastra!" mai ales in cazul celor ce zic ca va trimit ND$ !
Scade procentul de HIT cu pana la 30%
ma quotez corect:
Cum verificam daca suntem conectati la partener:Recomand eliminarea tuturor acestor peers de la schimb, indiferent de ce vor spune pentru ca metodologia de functionare e explicata de mine aici in mod corect si nepartinitor!
Trecem pe fereastra cacheex!
si urmarim sa vedem daca numele de utilizator introdus apare in lista noastra!
ce ne intra noua sageata verse spre stanga, ce dam de la noi sageata verde spre dreapta
HIT numarul de dw util folosit de utilizatorul final!
Deci din multitudinea de DW ceea ce a folosit el direct!
In exemplul de mai jos se urmareste un canal/canale oarecare din caiduri-e primite de la partener (unul din cele 4 de mai sus in exemplul meu) iar dw vin doar de la acei 2 useri care iti trimit cache-ul lor
---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
Setare reader!
sa zicem ca noi aveam caid 1802 si 0b02 pentru care vrem sa schimbam cache-ul cu partenerul.
practic noi aici nu avem de facut nimic altceva decat sa creem un nou reader, de data asta de cache folosind datele trimise noua de catre partener care sunt de forma celor exemplificate mai sus!
host: host partener
port: port partener
caid: caiduri care le dam la partener deci ceea ce oferim noi deci vom pune 1802,0b02
Grupuri:
avand un server bine organizat fiecare card local are grupul sau deci in exemplum meu 1802 are grup 1 si 0b02 are grupul 2 grupul de alte readere care le primesc C are 3
cele cu N 4 cele cu L 5 iar grupul meu de cache e 64( exact cum am exemplificat mai sus)
La grupuri le vom selecta doar pe acelea unde caidu-l pe care il dam se gaseste:
Exemplu primesc pe o linie C in grup 8 digi 1880 -este inutil sa adaug acel grup intrucat dw-urile nu sunt folositoare atata timp cat noi trimitem doar ce avem efectiv!
Bifam au disabled si drop CW with wrong checksum-adica eliminam fake dw generate de un partener-atentie nu din card FAKE
iar in partea de jos introducem restul de date:
---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 15:21 ----------
FAQ:
Readerul de cache ex apare ca NEEDINIT e corect sau ma pacaleste partenerul?
Perfect corect, readerul schimba cache si nu card efectiv!
Am schimbat caid xxxx cu Laurentiu si vad ca la hit am 0. Unde gresesc? Folosesc reciver cu oscam si dvb-api activ!
Schimba pe un canal pe caid xxx care Laurentiu zice ca ti-l trimite! Daca incep sa apara HIT totul e OK! daca nu vezi mai jos!
Daca Laurentiu e conectat si la cache ex apare ca iti apar DW de la el, GOTdiferit de zero, dar nu ai HIT deloc tu fiind pe un canal din caid-ul xxxx rezulta ca Laurentiu e excroc si nu are acel caid. Deci il stergi chiar daca e prieten cu tata.
Am schimbat caid xxxx cu Laurentiu si vad ca la hit am 0. Unde gresesc? Folosesc reciver cu oscam nu am dvb-api activ!
Verifica daca la clientul creat de tine ti-ai setat acces la grupul de cache!
Daca da si nu ai hit reia fa exact ca mai sus! Verifica si apoi sterge!
Rulez schimbul de cache pe un pc( vps) si am setat cw cycle activ! Gresesc cu ceva? Risc ceva?Cum imi dau seama de asta!
Parametrul CW cycle e destinat utilizatorului final, cu reciver, care nu vrea sa schimbe mai departe cat si acelora care schimba cache intre recivere.
Risti sa fii exclus de la schimb deoarece potential DW cu timpi de scadere aproape de expirare nu mai ajunge in timp si de aici riscul de a creste numarul de cache inutil receptionat de peer!
Iti dai seama de asta intre numarul de HIT de pe acel schimb raportat la numarul de GOT, care creste disproportionat, in plus la anumite canale poate apare freeze.
Atentie daca voi schimbati 1802 si stati toata ziua pe xxx si nu aveti HIT asta nu inseamna ca nu vine cache util.
Cache-ul util se verifica doar pe caidurile schimbate.
Am setat la maxtime 15 secunde e corect?Ce risc?
Atata timp cat nu schimbi caid-uri de provideri de cablu sudaamericani sau asiatici si anumite carduri NDS un timp maxim de 8 secunde e arhisuficient pentru a acoperi nevoile utilizatorilor europeni.Vei reduce cache-ul PULL si nu vei fi atentionat de parteneri ca umbli cu smecherii si trimiti numai gunoaie.Cine va atentioneaza ca trimite-ti putin ...mai bine nu schimba cu acel partener.
Risc de excludere!
Am schimbat cu Laurentiu cache pt cardul xxxx al meu si observ ca pe canalele pe care nu le am eu in pachet si el a spus ca le are nu imi vine imagine si nu iau din cache! El imi garanteaza ca voi avea imagine doar de pe cache!
Daca nimeni nu acceseaza acele canale normal ca nu ai acces la imagine decat cand si cand. Pentru a viziona canalele lipsa trebuie sa schimbi card real si nu cache!
NU are dreptate, nu are cum nu poti garanta asa ceva! Poti sa-l stergi ca e excroc.
---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:06 ----------
Propun pentru sticky

Reply With Quote