OT:
Din ciclul: "Pe okazii am gasit mai ieftin decat vrei tu! dar stii nu cumpar nici de acolo, vreau sa te sicanez doar ..."
Da face .Numai ca aici discutam despre ce face cache la oscam! daca vrei sa dezbati subiectul asta e bine, daca nu deschide un topic despre cache la Cccam si spune-ne si noua cum il schimbi!Şi CCcam face cache la ECM
Sa revin in topic:
Partea de csp o tratez in bloc, e vorba de schimbul de cache care are loc pe protocol UDP, setam parametrii de acces si caid-urile!
CW Cycle Check
Asta e partea cea mai "neinteleasa" sau folosita in mod gresit de anumiti useri si ma refer aici in mod special la cei ce folosesc CW cycle activ pe PC.
CW face o verificare ciclica asupra dw-urilor in mod general sau a catorva setate in Cycle Check Caids excluzand cu ajutorul setarilor cele vechi sau excluzand DW-urile receptionate din CSP.
Este complet gresit deoarece anumite dw valabile pot fi excluse prin aceasta procedura care duce automat la scaderea cantitatii de dw utile (HIT) receptionate de catre utilizatorul final cu pana la 30%!
Nu se activeaza CW cycle daca ai la schimb DW pt ND$.
Deci atentie celor care zic ca au si trimit DW de ND$ cu cw cycle activ pe PC! Vor fi eliminati datorita faptului ca numarul de HIT va fi extrem de mic comparativ cu cel al CW-urilor primite! Degeaba primesc de la un peeer 40000 de DW daca eu am hit=0 deci nici unul util mie, relativ la cardurile care le am eu in local sau la care as vrea sa imi ajut linia sa le decodifice.
Multi cred ca prin schimbul acestui cache vor putea sa se uite gratis la tv fara a plati un card. poate doar pt un card Tv&R mioritic cu putine canale.
In nici un caz nu vor privi ppv doar cu cache ca se va umple de freeze si te uiti 2 minute...30 secunde freeze si iar de la capat) pentru ca fluxul de DW util(HIT) e direct proportional cu numarul de persoane care urmaresc canalul si nu cu cat de multe dw intra.
Deci aviz amatorilor cu schimb de nd$.
CW cycle poti sa-l folosesti, daca vrei cand esti tu ultim utilizator cu un box doar client pentru a diminua la utilizatorul final numarul de dw primite!
Nu uita ca sunt peer care au setat timpul maxim de 15 minute si de la ei primesti gunoaie si putin util pentru ca ei vor sa arate "cantitatea" si nu calitatea bazandu-se pe naivitatea celor ce schimba venind cu texte:
Pai eu iti dau 100000 si tu doar 100.
probabil ca din 100 ale mele 30 sa fie bune
si din 10000 ale lui sa nu am 1 pentru ca ori e rau intentionat, ori nu are configurat bine!
In cache ex-conteaza utilul (HIT) si nu cantitatea primita(got)!
Tot pentru cei ce folosesc PC!
Nu blocati nici DW-urile venite din CSP pentru ca au acceasi valoare cu cele venite pe cccam protocol.Se reduce si asa numarul de DW utile si deci scade HIT-ul!
Recomand eliminarea tuturor acestor peers de la schimb, indiferent de ce vor spune pentru ca metodologia de functionare e explicata de mine aici in mod corect si nepartinitor!
Avantajele folosirii cache se observa la rubrica user jos in statistica unde se evidentiaza procentul de incarcar pe server , ce a fost ignorat, non ok si cache-ul!
Cu cat cache-ul e mai mare cu atat stress-ul total al serverului e mai mic si scade incarcarea pe cardurile locale!
Asta inseamna fiabilitatea unui sistem in intregul sau!
pentru utilizatorul final care vrea sa controlul ciclic al cw-urilor , punne-ti pe ON optiunea!
daca primiti scai nd$ veti avea surpriza sa decodeze cu freeze...cu optiunea cw activa-testati si contrazice-ti ma cu argumente!
Pentru setarile generale am terminat!
Voi aduce completari despre cum setam un reade si un user de cache ex!

Reply With Quote
) pentru ca fluxul de DW util(HIT) e direct proportional cu numarul de persoane care urmaresc canalul si nu cu cat de multe dw intra.