norocosule
Dislikes: 0
A fost azi o furtuna cu grindina de mi-a indoit tabla de pe masina in cateva locuri
Cam asa aratau, si astea au fost culese dupa ce s-a linistit furtuna
![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
norocosule
Daca venea mai repede, le vopseai in loc de OO.
Ohooo ... dar a dat nu gluma![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Asa grindina mare nu am vazut decat in State, unde intradevar advectia de aer cald/rece duce la formarea norilor Cumulonibus cu dezvoltare pe verticala pana la 13000m , de aici rezulta mingiile alea de gheata cat oul de gaina, posibil sa fie doar inceputul in zona tari noastre a fenomenelor cu o intensitate extrema.
in partea de nord a bucurestiului a dat cu grindina de marimea oului de porumbel. Nu mi-a facut mari distrugeri dar inca nu am apucat sa trec in evidenta toate de prin curte.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Pai atunci zic si eu ca franta
norocosule
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
asta e daca stai in nordu bucurestiului, daca lo arestat pe jiji dupa el o venit furtuna
Eu stau departe de jiji, ca nu-l suport!
nordul a fost mic copil, cat ou' de porumbel!
Comparam porumbelu' cu gaina?
Destul de tare a dat. La ai mei acuma multi ani a spart grinfdinarulourile de plastic, au facut gauri de trebuia sa le schimb c arata ca dracu cand te uitai la casa.
E nasol cand se intampla asa ceva ca produce doar paguba.