Las-o pe TVR1 vreo cateva ore , daca nu o ia trebuie sunat la RCS sai faca o reiniliatizare .
salut. am si eu o intrebare, va rog sa ma ajutati. am un receiver de la digi, nu stiu ce model e pt ca nu scrie pe aparat. pe cartela scrie NagraVision. ideea este ca timp de 2 luni nu a fost folosit si acum am instalat din nou antena si prinde doar cateva posturi cum ar fi: U tv, Digi film, un post de manele, Realitatea tv. ciudat este ca prinde si HBO Romania si HBO Comedy. in rest apare un mesaj : alarma acces refuzat si jos scrie canal criptat! daca stie cineva ce pot face va rog sa imi spuneti. eu sunt in Spania, abonamentul e platit pe un an...e nevoie sa trimit cartela in Romania? sau chiar aparatul? va multumesc frumos![]()
Las-o pe TVR1 vreo cateva ore , daca nu o ia trebuie sunat la RCS sai faca o reiniliatizare .
Pune aparatul cateva minute pe PRO TV.Abonamentul evident trebuie sa fie platit
am lasat si pe tvr1 si pe pro tv, dar degeaba. antena oare e pusa bine? programele care merg sunt ok..au semnal bun. nu stiu ce sa mai fac. cei din romania mi-au spus sa trimit cartela.
Suna la 0314004000 si in dialogul cu robotul ceri activare.
O sa itzi ceara sa introduci seria cardului.
Peste max 30 min o sa vina emm din satelit si se face lumina.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
fa cum a spus Zildan , dar pentru costuri nedorite provocate de durata mare de asteptare la telefon pune pe cineva din tara sa sune si tu sa fii in contact prin internet cu el si sa iti dea amanunte in timp real ( in timp ce vorbesc cu ei la telefon )
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
am rezolvat. am sunat la nr care mi l-ai dat si in 5 min mi-a aparut imaginea. multumesc frumos! m-a costat 16 centicred ca nu a durat mai mult de 1 minut conversatia cu robotul. nu credeam ca se poate rezolva asa usor. va multumesc inca o data!
In cazuri de acest gen se poate folosi şi serviciul de activare on-line: http://rcs-rds.ro/asistenta/activare...igi-tv-satelit
Veţi primi pe e-mail şi o confirmare cand cererea a fost procesată (este vorba de cateva minute).
Doar ca mailul il poti primi si a doua zi si doar atunci se rezolva.Daca vrei o activare rapida mai bine stai cu robotul cateva minute.
Tu crezi că cineva scrie e-mailul manual?
Dacă datele introduse sunt corecte (serie cartelă/ID Client/nume) cererea se procesează instant. Este fix acelaşi lucru ca şi cum ai vorbi cu robotul la telefon.
Şi oricum, trimiterea EMM-ului este importantă iar aceasta se procesează in cateva minute.
Iar la urma urmei fiecare procedează cum vrea. Eu folosesc serviciul on-line. Cine preferă telefonul este liber să o facă.
Din pacate si eu am avut mai demult (anul tecut) probleme cu activarea online a cartelei (reactivarea). Asa ca pe atunci am rezolvato prin telefon.
Acuma nu zic ca au avansat si cei de la digi cu online.
Oricum si prin telefon am avut probleme cu o tampita ca nu vroia sami activeze ca nu stiam ce abonament am. Iam zis cai tampita cai platit pe tot anul, daca ii dau datele personala, dar ma rog se gasesc tot felul de tampiti in multe locuri.
ASiX88796 @ sfatul este bun dar din pacate ineficient
In cazuri de acest gen se poate folosi şi serviciul de activare on-line: http://rcs-rds.ro/asistenta/activare...igi-tv-satelit
Veţi primi pe e-mail şi o confirmare cand cererea a fost procesată (este vorba de cateva minute).
Tot telefonul este sfant .....am activat sute cartele si cunosc sistemul ...
adevarul este ca depinde si de cine dai la telefon..prima data cand am sunat a raspuns un domn care mi-a cerut numele persoanei care are contract, CNP, seria cartelei, codul de abonat etc. am revenit cu un telefon dupa ce am obtinut toate datele, dar mi-a raspuns robotul si a trebuit sa tastez doar seria de pe cartela. nu inteleg de ce amabilul domn a vrut sa imi faca viata grea, dar in fine. bine ca am reusit![]()
Cei care l-au folosit stiu ca nu e instant,mai ales daca faci asa ceva dupa masa sau seara ,vei primi email si emm a doua zi dupa ora 9 dimineata cand ajung angajatii lor la serviciu.Nici in timpul zilei nu se misca prea repede,ultima data (1 martie) am asteptat 3-4 ore.Mailul nu il scriu de mana,e generat in momentul in care trimit emm-urile,totusi emm-urile nu vin pana cand un angajat nu citeste cererea si asta nu se intampla 24/24.Cine nu stie se asteapta ca odata completat formularul de pe site-ul lor sa mearga la fel de repede ca atunci cand suni.De fapt nu e deloc asa si o confirma si altii.
Nu inţeleg de ce vă incăpăţanaţi să dovediţi că sunteţi singurii care au dreptate şi că părerile celorlalţi nu contează.
Nu am criticat sistemul telefonic ci doar am prezentat o alternativă.
Imi activez cartela on-line de ani de zile şi nu am intampinat niciodată vreo problemă.
Fiecare face cum ii convine. Eu am specificat clar "se poate folosi" şi m-am abţinut de la comentarii subiective gen "telefonul este sfant". Cu exageraţii de genul asta vă pierdeţi complet credibiltatea.
![]()