Chestia e buna,dar totusi cand vine vorba de antenele noastre nu ne mai place,ca ne dau de lucru.
Acum,daca pui antena pe bloc trebuie sa ai grija sa nu ii faci gaura aluia in izolatie.Asta nu ar fi greu,dar mai ramane trasul cablului,care la noi deranjeaza garantat,ar deranja tras pe afara dar acum deranjeaza pe mai multi tras prin interior.La blocurile noastre trebuie sa dai gauri,sa il tragi pe la toate etajele,etc si cand te gandesti ca in Romania un tampit a taiat franghia unui alpinist ca il deranja ca e pe acolo la geamul lui .... sigur gasesti in bloc vecini pe care sa ii deranjeze orice,stiti voi genul de vecin.
Cu aerul conditionat nu vad cum se rezolva daca stai la etajul 2-3 din 10.
La casa e mai simplu,in blocurile noi s-au mai tras cabluri (asa cum s-au tras,poate mai arunci la gunoi priza aia din perete care era de fapt pentru sistem cablu,te descurci) dar la cele ceausiste nu stiu cum se poate face.
Eu le-am propus unor vecini sa luam antena de 1,2 m plus un LNB cu 8 iesiri si sa scapam de cele 5-6 antene care fac blocul sa arate urat,dar cand le zici ca trebuie sa puna bani nu ai cu cine.Acum de cand s-a extins si Dolce trebuie doua antene comune,tot ar fi mai bine,dar ei cica la ce sa mai dea bani daca au antena?Vor gratis ca pe vremea cand veneau cu caravana si dadeau gauri pe unde prindeau sa puna o antena de digi sau le legau de consola de curent.
Nici cei de la Dolce nu sunt mai breji,daca la un bloc au mai multi clienti nu dau jos vechea antena de la primul client sa puna una de 0.8-0.9 cu LNB cu 8 iesiri si de acolo sa dea la cati pot.Poate pe ei ar trebui sa ii arda legea mai intai.

Reply With Quote