@zildan
Fila am editat-o cut succes.
Acum cum ziceam merge ok. E lasat la test la nevasta sa-l frece. Sti cum sunt, ca daca ceva nu merge bine afli repede.
Referitor la testul de ping care il face pe google oare nu se poate sa-l faca pe nameserver (adica chiar pe router) ca ala sigur va raspunde la ping. Acuma io cred ca vrei ca testeze daca are net, da eu cred ca in cele mai dese cazuri daca e router legat la el are si net. La mine problema e de la provider ca si daca e setat "exposed" tot nu are reply.
O sa iti pun filele cu samba cand ajung acasa.

@stargate

Sigur imi place fara acel PIG. Sau rezolvat problemele la el? Ca o vreme la unii era problema de imagine pe HD, plus daca imaginea e 4:3 apare destul de putina in chenar, ca nu ine cont de aspect/ratio setat la imaginea tv.
Legat de info display, stiu ca sunt apropiate ca marime dar eu o foloseam fara softcam info si atunci mai scade. BTW as prefera sa fie fara softcam info ca oricum il avem in RSP softcam info (nu mai stiu cum ii zice, bara neagra de sus cu softcam info). Stiu ca la multi le place sa fie, dar ma gandeam ca ar merge s fie optional, de ex daca e activat cel de sus sa dispara cel din infodisplay. Acum referitor la acel info display nu se poate sa fie ceva cum era la vechiul dm500. Sa explic:
La dm cand schimbai canalul si antena avea de rotit aparea ca si acum dar la momentul cand ajungea pe satelitul care era trimis mai aparea o data ca in cele mai dese cazuri apuca sa dispara dar reaparea cand motorul ajungea pe pozitie .
Am vazut ca pe display la aparat apare numele canalului exact asa, oare nu se poate face s apara si info display-ul. E foarte util s stii daca transponderul mai are semnal, de exemplu.

Respecte, mai multe dupa wk ca o sa am timp de jucat.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2