Thanks Thanks:  5
Likes Likes:  1
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 26

Thread: Cum setez nameserver?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@burleanu, la anumite probleme imi permit sa-ti raspund eu :

1. Toate skin-urile care folosesc PIG muta imaginea intr-un cadru mai mic ... daca exista cerere ( dar din pacate sunt foarte putini isi dau cu parerea desprea imagine ) vom modifica skinul sa nu mai foloseasca PIG .
    Asa ar arata skin-ul fara PIG

2. "info display" despre care spui se numeste InfoBar si nu cred sa depaseasca in dimensiune pe cel de Concinnity ( sunt in teste foste multe skinuri ... peste 20 care vor fi disponibile in curand la download prin server ) .La skinuri este o intreaga polemica , unii vor skinuri simple alti vor skinuri bogate in informatii altora nu le place culoarea altii vor ceas analog si tot asa DAR vestea buna este ca avem asa cum am zis peste 20 de skinuri pregatite care in momentul lansari serverului de download vor fi la descarcare.
    Uite comparatie intre cele doua skin-uri pe partea de InfoBar

Concinnity-HD-SR_RSP_Mod

DreamTV-HD_RSP_mod

Nu cred sa fie diferente mari la dimensiunea InfoBar. Cu ceva modificari merg destule skinuri .

YouTube player functioneaza ... se gaseste integrat in multe pluginuri , nu sunt incluse in imagine pentru ca s-a dorit o imagine cat mai subtire pentru o instalare usoara si pentru a da fiecaruia posibilitatea sa-si instaleze ce doreste .

Intretinerea IPTV nu depinde de Team-ul RSP ... fiecare poate sterge si adauga link-uri in acea lista ( se gaseste tutorial pe forum ) in functie de dorinte si de link-urile care le gaseste functionale si la o rezolutie acceptabila .

Te asteptam cu impresii .
    Last edited by stargate; 14-05-13 at 11:56. Reason: corectura
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !