Bine că am scăpat de ei.
'''De acum, dacă doriți să se mențină contul dvs. Dyn gratuit, trebuie să vă conecta-ți la contul dumneavoastră o dată pe lună. Imposibilitatea de a face acest lucru va duce la expirarea și pierderea numelui gazdei dumneavoastră. Această activitate ne ajută să eliminam HOST-urile care nu mai sunt necesare și / sau inactive. Rețineți că folosind un client de actualizare nu va mai fi suficient pentru aceasta conectare lunara.'''
se pare ca asta nu era pina acum :
''' Rețineți că folosind un client de actualizare nu va mai fi suficient pentru aceasta conectare lunara '''
Bine că am scăpat de ei.
cred ca se refera la logarea pe site ...
sper
eu am setat la inadyn sa se conecteze cand da restart receptorul
oare intra tot la client
deci trebuie sa intru sa ma logez? ca nu inteleg exact
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
nu stiu ce sa zic, eu am cont la ei de foarte multi ani, nu am intrat pe site la ei de vreo 5-6 ani.
Sa vedem daca pierd sau nu contul. Si eu actualizarea de ip o fac prin router care periodic face verificarea
Trebuie intrat o dată pe lună in cont pe pagina web https://account.dyn.com/entrance/
Asa este si la no-ip, trebuie sa te loghezi o data pe luna si sa faci update la cont.
Comunicatul oficial de la Dyn:
![]()
La no-ip e parca 60 de zile, de multa vreme.
Intreb pentru ca eu nu m-am mai logat la ei de doi ani și nu am avut probleme cu contul. Poate nu vorbim de aceeași problemă ? Deci să te loghezi la ei pe site cu user si parola, da ?
Eu in decembrie am depasit termenul de 30 zile si au suspendat DNS, noroc ca eram in perioada de "gratie" si am reactivat acelasi DNS, deci trebuie sa te loghezi in fiecare luna si sa faci update manual la DNS, asa e la mine, automat te loghezi ca sa faci update. Cand se apropie termenul de 30 zile imi trimite e.mail cu atentionare sa fac update.
Eu am instalat pe PC No-Ip DUC de vreo doi ani și nu mai știu ce e ăla update ! M-am și speriat cind am auzit că trebuie să te loghezi la ei pe site cu user și parolă că eu nu mai știu parola !!!
Intradevar treaba e serioasa. Au schimbat politica. Vedeti si aici (Last Modified: May 10, 2013): http://dyn.com/legal/dyn-services-agreement/
Pe linga update cu client dns trebuie si logarea la fiecare 30 de zile la ei pe site daca vrei sa mai beneficiezi de FREE.
Cred ca se poate totusi folosi un script (ce se poate include in inadyn.sh) care sa faca logarea suplimentara la 30 de zile la contul de dyndns.