Results 1 to 3 of 3

Thread: Setari DD-WRT pe TL-WR841ND

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Setari DD-WRT pe TL-WR841ND

Salut!
    Am pus DD-WRT pe TL-WR841ND. Problema este ca nu mai am viteza la internet. Inainte la Wireless Network Conection, la viteza, aveam 300 Mbps. Acum imi arata 54.0 Mbps. Netul este de le RDS. Nu am umblat la nicio setare. Toate sunt default.
    Ce setari trebuie sa fac sa creasca viteza?
    Totodata as vrea sa cresc puterea de emisie a antenelor. Se poate? Si daca raspunsul este da, cum fac lucrul acesta?
    Ce alte setari trebuie sa fac sa fie totul OK?
    Multumesc!

Standard RSP member vic5's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum vezi de fapt viteza reala, 300 Mb/s nu puteai avea pentru ca ethernetul lui poate maxim 100!Reglajul puterii se face de la 71 mW cat are default (la mine) pana la 200 mw, dar din cauza distorsiunilor de la emisie si a supraincalzirii (viata mai scurta) poate fi dezavantajos peste 80 mW; la Advanced Wireless settings ai optiunea TX power unde poti creste puterea.
    GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc pentru raspuns! 80 mW cati dBm inseamna? Dar cu Antenna Gain ce este? Acum are 0.

Am gasit un site cu convertor. La mine are 100 mW default (20 dBm). Cam cu cat pot creste ca sa nu-l prajesc?
    Last edited by cipin; 10-05-13 at 00:48.