Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 34

Thread: Conectare receiver internet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Conectare receiver internet

Pot conecta receiveru optibox spider la unul din cele 2 porturi rj-45 ale modemului de la rcs [modemul se numeste ACCEOC]pentru a face legatura la internet sau trebuie neaparat un router pentru a avea acces in acelasi timp la calculator si recever ? Calculatorul il pot lega la oricare port si functioneaza.
    Va multumesc.
    Last edited by delta2k2; 03-05-13 at 17:34. Reason: Spui sau intrebi ?

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

esti sigur ca pc-ul functioneaza pe internet pe orice mufa LAN( sau porturi rj-45 cum le spui tu ) ?

din cate stiu rcs-ul ofera net doar pe prima mufa unde poti pune un router si astfel ai mai multe iesir cu net
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Sant foarte sigur,probat lucru asta de nenumarate ori.Eu nu am telefon fix si folosesc ambele porturi,chiar acum am facut un test de viteza pe ambele porturi si e aproximativ la fel.Cei care au telefon li se mai dau ceva care vine bagat intrun-ul dintre porturi.Am inteles ca acest aparat accoeac de fapt ar fi mai mult un switch,si nu se poate intra in setarile lui.

Standard RSP member Scary's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

păi atunci e simplu. vezi ce ip alocă calculatorul tău la rețea. Iar dacă găsești ip-uri de genul: 192.168. ...... inseamnă că ești pe drumul cel bun. Dacă găsești ip și este același ca pe siteul http://ripe.net ,pe care il accesezi cu același calculator, inseamnă că-ți trebuie un switch sau că ți s-au alocat mai multe ip-uri publice.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu prea cred ca are mai multe ip publice, mai degraba modemul ruleaza in mod bridge, asa ca ii trebuie un ruter dupa el.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Ciudate aceste cutii.
    Citind pe net, are 2xRJ45 = 1xLAN + 1xSTB. Sincer, nu stiu care este diferenta intre LAN si STB. Modemul stie sa ruteze, deci este nevoie doar de un switch dupa el, bagat in portul LAN.
    Amnualul de utilizare este aici, dar contine putine informatii utile.
    muta sobolanu` de aici

叛徒 kosar's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca receptorul este optibox spider, de ce ai vrea sa folosesti fausto ?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

E un optibox alligator, deci din router am 3 cabluri,2 pc, si una receiver.toate functionale,verificate,am incercat sa ma conectez la net cu dreambox control center, dar linia din router spre receptor ramane rosie, imi da eroare.amn facut cu port fowarding la pc ip static optiboxul e setat pe ip static,am dat ping nu am pierderi de date nici in yahoo, ,nu inteleg de ce nu vrea, ajutatima ,daca doriti,va multumesc

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

E un optibox alligator, deci din router am 3 cabluri,2 pc, si una receiver.toate functionale,verificate,am incercat sa ma conectez la net cu dreambox control center, dar linia din router spre receptor ramane rosie, imi da eroare.amn facut cu port fowarding la pc ip static optiboxul e setat pe ip static,am dat ping nu am pierderi de date nici in yahoo, ,nu inteleg de ce nu vrea, ajutatima ,daca doriti,va multumesc

---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 11:38 ----------

- - - Updated - - -