Thanks Thanks:  14
Likes Likes:  20
Dislikes Dislikes:  2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: capitalismpepaine.ro

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu vreau intoarcerea in neanderthal,daca tot e sa o luam pe aratura.
    :

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Capitalism = muncești pentru familia ta
    Daca tot punem definitii ideologice:
    capitalism= muncesti pentru patron (si teoretic te plateste atat cat meriti)= sclavagism curat

Deci, daca tot iese ca naiba oricum o dai, cine te pune sa muncesti?
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Lao cu mentalitatea de sclav, asa este. Eu nu am zis sa muncesti pentru patron. Capitalismul iti permite sa cresti o afacere pe cont propriu.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Totusi pentru autorul articolului neaderthalul ar fi suprem,la cum se bucura el de un bocanc in cap as vrea sa il vad cum s-ar descurca practic intr-o lume condusa numai de regula violentei,sa vedem cat ar fi el de erou atunci.Ba chiar mi s-ar parea mult mai corect decat capitalismul lui,mi-ar place si sa il intalnesc.
    Nu mai bagati in seama toti astia cu lipsa de ocupatie.
    :

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Capitalismul iti permite sa cresti o afacere pe cont propriu
    Asta e un caz particular, nu pot fi toti patroni. Marea majoritate sunt muncitori.
    In capitalism ai mai multe oportunitati si razbesc cei mai buni (in principiu).
    In rest... e ca-n jungla!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cautam ceva pe net si iar am dat de el:
    Dimpotrivă, m-am exprimat intotdeauna foarte deschis pentru globalizare, pentru imperialism si colonialism, pentru agresiuni militare si jefuirea resurselor tarilor slabe (ca Irakul sau Iranul), pentru o noua ordine mondiala si pentru subjugarea națiunilor mici. Tarile slabe merita același lucru ca si oamenii slabi: biciul! Amuzant este ca si socialiștii urăsc globalizarea la fel de mult ca si naționaliștii turbați, gen Anders Breivik.

Globalizarea este adevărata expresie a libertății capitaliste de alegere si este deci un fenomen profund de dreapta. In plus, este inevitabila: sa lupți impotriva globalizării inseamnă sa desființezi internetul, companiile offshore, externalizarea producției – adică intreaga economie. E ca si cand ai lupta impotriva legii gravitației.
    Așa ca nu sunt de acord cu ideile copilărești ale lui Breivik; in schimb sunt foarte de acord cu metodele lui: violenta, asasinatele politice, refuzul taxelor.
    Asta crede ca Romania ar fi cumva vre-o tara tare si nu slaba?
    Ia uite-l pe "erou" http://www.nasul.tv/2013/01/29/bomba...acitate-plata/ la cum arata nu stiu cum s-ar descurca el intr-o societate violenta,asa cum scrie ca isi doreste.Pe asta mai bine il sari decat sa il ocolesti.Daca e asa tare poate se duce si el la Rapid-Steaua si canta "Steaua e numai una" sa vedem cat de bun e,cred ca in doua secunde se trezeste cu ochelarii bagati pe gat si isi face automat plinul de violenta.
    Normal ca multi sunt de acord sa nu plateasca taxe,sa nu ii tina pe puturosi in spate,garantat 99% din oameni ii urasc pe parlamentari/politicieni,majoritatea vrea scaderea aparatului bugetar,dar amestecand astea cu idei extremiste ... e grav.
    Nu am gasit ce munceste asta,cica e economist,dar vad ca e mai mult parerist prin ziare si tv.Ce produce nu se stie.
    Mai repede as trage un ochi aici http://www.thinkagain.ro/despre-circ...mihai-giurgea/ ,nu imi place lauda comunismului dar unele chestii sunt dureros de adevarate.

PS: Luati "capitalism pe paine" de aici http://www.codrosu.ro/evolore-te-ang...de-nu-te-vezi/ ,vedeti comentariile.Nici eu nu as vrea sa platesc taxe pe bani din tepe.
    Last edited by zmeura; 15-04-13 at 13:01.
    :

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

Default capitalism

e probabil vreun anarhist pentru care nimic nu e bun ,nici capitalismul ,nici comunismul ,nici democratia doar violenta fortelor de ordine il bucura .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Page 2 of 2 FirstFirst 12