Results 1 to 15 of 22

Thread: capitalismpepaine.ro

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce ma distreaza capitalismul asta tari care acum nu multi ani ne erau date ca exemplu de crestere economica sanatoasa au descoperit ca au zeci sute iar in cazul unora mii de miliarde de euro datorii iar acea crestere era doar de fatada pentru ca mai trebuiau jucatori ( tarile din est ) la acest joc piramidal ... oare chiar sa fim asa de naivi sa credem ca economistii nu stiau de foarte multi ani ca unii traiesc doar din imprumuturi si nu din progres economic ???
    Cand au dat faliment bancile cine a achitat nota de plata ? omul de rand care nu a participat la falimentarea lor si nici la profitul lor dar in numele stabilitatii s-au pompat mii de miliarde de euro din sistemul public in cel privat ca deh capitalismul trebuia sa fie scos cu fata curata .

Deocamdata capitalismul nu a oferit locuri de munca in Romania ci doar a ingenucheat economia pentru a crea dependenta fata de marile corporatii care sifoneaza legal resursele tarii . Cand ne-am trezit si noi ca dorim la masa Europei si cand ne-am asezat abia daca am apucat cateva frimituri si a venit chelnerul cu nota de plata pentru ce au mancat altii si vrem nu vrem trebuie sa platim datoriile unora care au facut burta mare din imprumuturi fara sa se gandeasca la consecinte . Din pacate omul de rand plateste mereu greselile guvernarilor proaste si din ce se observa acum cred ca nici nepotii nostri nu o vor duce mai bine ... din ce economie a avut aceasta tara acum daca vrei sa te angajezi gasesti doar la firme de paza si in supermarket la aranjat marfa si ne mai mira ca unii isi aduc aminte cu nostalgie de comunism.
    Last edited by stargate; 12-04-13 at 12:53. Reason: corectura
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !