Un Golden Media Triplex poate fi luat nou la 580 lei, si are tot ce-ai specificat si chiar mai mult.
Dislikes: 0
acum am urmatoarea configuratie DM500s+Opticum hdx403p, as vrea un singur receptor dar nu stiu ce sa aleg (stau prost si cu bugetul undeva la 600ron) poate sa fie si SH.
Ca cerinte as avea urmatoarele:HD, sa mearga cardul de focus,server pentru cateva linii (maxim 20), imagine buna pe 1080i si usor de utilizat/configurat,nu sunt interesat de alte floricele il vreau strict pentru vizionare posturi tv.
PS in dm nu am mai umblat cred ca de vreo 4-5luni.
Un Golden Media Triplex poate fi luat nou la 580 lei, si are tot ce-ai specificat si chiar mai mult.
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
Salut, usurinta in configurare doar tu o poti aprecia in functie de nivelul de pricepere/cunostinte.
De ex., ptr. mine, in cerintele tale se incadreaza si ceva din seria optibox, (spider la vreo 400ron, gekko la ~500), si ceva din seria Alien (1-2-3 tunere in fc de necesitati de la 550 la 650 Ron). Aceeasi opinie ca e un rec. ok si Golden Media. Si daca, nu ma insel, cam la toate cele enumerate mai sus, o sa trebuiasca sa te desparti de cccam si sa inveti sa configurezi putin oscam
HH/1m
nu imi trebuie decat tuner dvb-s2, restul nu isi au rostul in zona mea(dvb-t nu are acoperire,iar cablu nu avem decat firme locale cu tehnologia anilor '90)
Oscam nu am nici cea mai vaga idee cu ce se maninca dar invatam daca trebuie,ideea este daca e stabil (nu vreau sa instalez imagini saptaminal sau mai rau sa nu existe decat o imagine disponibila si aia de acu 3 ani)
Inca un lucru important "user friendly" am 2 copii si o nevasta
Spark e foarte user friendly, si iti merg si cele <20 linii fara probleme (deci Alien 1 sau 2, sau GM Spark reloaded sau triplex; depinde si unde te aflii, daca il comanzi sau il cumperi direct de la magazin).
Dar Alma S-2200 HD are cineva ?
Ne puteti spune ceva despre functionarea lui ?
Are un pret mult mai mic decat celelalte receptoare hd descrise aici.
Nu duce mai mult de 4-5 linii, ca server.
Ce servere pot alerga pe el ?
nu un receptor ieftin va fi solutia pentru toate pretentiile. Asa ca mai bine ceva bani in plus la achizitionare si mai putine probleme in exploatare .
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Alma iese din discutie clar nu stie server decat local si ala destul de limitat.
Ramine in cursa GM Spark reloaded si Alien 2
Pana in 600 lei, cea mai buna solutie e Dreambox 800 clona sau original SH.
Am luat de ocazie pentru un amic un 800 original SH cu 600 + transport si e ok.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
trimite pe pm un link de unde pot lua DM clona, am gasit numai original la preturi nebunesti
Last edited by delta2k2; 10-04-13 at 13:59. Reason: Regula 12 : Quote inutil
clona de 800 gasesti noua pe okazii la 6,5mil dar daca vrei mai mult decit sa te uiti la tv ,sa mai pui un hdd in el si sa mai testezi cite ceva atunci poate te mai gindesti,mai pui ceva si iei 800se . Alien 2 are 2 tunere satelit -povestea cu inregistrarea sau te uiti pe tableta de pe unul din tunere cind familia se uita la altceva pe tv dar mai interesant e un tuner de cablu daca ai vreun provider de cablu serios prin apropiere. Macar tragi un cablu de la vecin daca nu poti de pe stilp si mai ai ceva in plus .
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm