Results 1 to 15 of 24

Thread: update 1880

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

OSCAM 1.20-unstable_svn build r8577

La mine e cu ccam impreuna si fara dvbapi

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru ca un card sa faca update e nevoie ca emm-urile din stream sa ajunga la card.Exista emu-uri care stiu sa extraga aceste emm-uri din stream si sunt emu-uri (putine) care in unele cazuri nu stiu,fiecare in functie de cat a fost de dezvoltat si de sistemul de criptare.Asta e prima conditie.
    A doua conditie e ca aceste emm-uri sa nu fie blocate pe traseul catre card.
    CCcam nu stie sa extraga emm din stream la nagra (cel putin),deci daca el e cu dvbapi activat nu va trimite catre nici un cardreader emm-urile.Vorbesc de nagra.
    Atentie!!CCcam stie sa primeasca si sa trimita mai departe emm-urile nagra,exact cum face cu ecm-urile TVR pe care le poate primi de la un client oscam si sa ii dea un raspuns CW primit de la un alt oscam.Deci prin lantul oscam-cccam-oscam pot sa circule emm-uri si ecm-uri pe care doar cccam singur nu le poate gestiona dar le poate trimite mai departe.
    Deci daca aveti card nagra in cardreader oscam/sbox/newcs legat de cccam puteti primi emm-uri de la cineva cu oscam/mgcamd/etc.Emm-urile vin de la client,trec prin cccam si ajung la cardreader.Trebuie ca: clientul sa aiba AU activ la el,la voi in cccam linia F setata sa primiti emm-uri si in cardreader sa fie setat activ AU.
    Bineinteles ca e mai simplu sa dati o linie N din cardreader catre cam orice alt client inafara de cccam.Ma refer in continuare la nagra.

Alta treaba:sunt multe alte emu-uri care stiu sa extraga emm-uri din stream si odata ce un emu a facut update la un card nu exista ca alta data sa nu mai faca decat numai in cazul in care acel provider a schimbat ceva major.Nici nu am auzit de asemenea cazuri vreodata.S-a mai scris si in alte topicuri,mai ales legat de Focus,dar si despre altele.
    Deci ,povestile de genul "luna asta X nu a facut dar a facut Y,cu toate ca luna trecuta imi facuse update si X" sau "luna asta a facut in 30 de secunde dar luna trecuta in 5 minute" sunt total aiurea.Asa ceva se poate intampla doar din doua motive:
    -ati umblat la setarile ce tin de AU.
    -pur si simplu nu vin emm-uri de pe sat sau data trecute ati pus cardul la update cu 30 de secunde inainte sa iti vina emm-ul destinat cardului tau si luna asta cu 5 minute,asta e,nu e nici o minune sau "viteza" de update.
    Un emu stie sau nu stie sa extraga aceste emm-uri pentru un anume sistem de criptare.Nu exista azi stie si maine nu,aceste emm-uri sunt pur si simplu date,ca si ecm-urile si CW-urile,ele nu au toane ca azi vor sa mearga cu sbox/gbox/etc si maine nu sau ca azi vor doar in receptorul oficial ca asa li s-a nazarit lor.
    Pun pariu ca puteti face update cu cccam si in ziua de azi la cardul Dolce.De ce?Pentru ca pe partea de emm nu sta nimeni sa schimbe nimic,odata ce a mers va merge pana cand schimba cardurile sau da faliment Dolce.Pe ei nu ii doare de emm-uri ci de ecm-uri si decriptarea lor,bineinteles cu ajutorul cardului.
    Poate doar cei de la sky sa fie singurii care umbla la ele,dar in nici un caz sa le blocheze,din contra,ei vor sa ajunga in continuare la card ca sa le-o traga celor care il tin in alt receptor.

PS: Personal folosesc oscam cu dvbapi pe un receptor numai pentru ca imi face update la cardurile nagra,dar cccam se descurca cu majoritatea altor sisteme.Recomand in continuarea folosirea cccam pentru sharing,oscam cu dvbapi numai daca stiti bine ce faceti sau e pe un al doilea receptor in spatele cccam.Linii,atentie mare la setarile ce tin de AU si sa le vedeti listate pe card,atat!
    Last edited by zmeura; 05-04-13 at 00:02.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

In cccam.cfg am gasit : DISABLE EMM : yes , am schimbat in - no - si imediat in oscam mi-au aparut la reader 27 global emm . Asta cum pot sa interpretez , ca cccam a trimis emm-uri dar care sint inutile ?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt bune si alea cateodata,lasa asa si o sa vezi ca in timp primeste si g sau foarte rar u.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

am setat o linie N intr-un oscam cu dvb_api intr-un receptor client spre readerul cardului digi si vad ca a trimis emm unique , in reader am bifat doar unique si shared , cum e bine , sa le bifez si pe celelalte ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

au intrat unique si shared , vad ca pentru celelalte tipuri de emm-uri trebuie sa testez daca e bine sa fie bifate sau nu

Standard RSP member klausz's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pana astazi aveam 5 entitlements la 1880. Astazi imi apare unul singur:

Type Caid Provid ID Class Start Date Expire Date Name
    tier 1880 002111 0000000000000065 00000000 2013-04-01 2013-08-21 1880:002111 unknown

E corect asa?
    Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo​2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2

Standard RSP member Scary's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Diablo1 View Post
    OSCAM 1.20-unstable_svn build r8577

La mine e cu ccam impreuna si fara dvbapi
    zici că iți face update. De cat timp ai pus cardul in această combinație? Ar trebui să-l ai de minim trei luni ca să iți poți da seama dacă face sau nu.

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Poate si mai mult
    tier 1880 002111 0000000000000065 00000000 2012-12-01 2013-06-29 1880:002111 unknown
    tier 1802 002111 0000000000000040 00000000 2010-02-16 2013-06-14 Digi Extra I

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai am mai scris,daca ai oscam-cccam mai departe iti vin emm de la un client cu oscam.Adica dintr-un oscam,mgcamd,etc trece prin cccam si ajunge in oscam-ul in care e cardul.Problema e ca pe tot lantul asta sa nu fie blocat AU.Poti vedea daca iti contorizeaza permanent emm-g,atunci iti merge si AU pe card,chiar si in combinatia asta.
    :

Standard RSP member Scary's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am ales să pun cardul in oscam cu modul dvb api activ și să-mi trec toate liniile din CCcam in oscam. Așa am un avantaj că numai trebuie să schimb emulatoarele cand trec pe TVR HD.

Apropo, Oscam e mai stabil decat CCcam? Rulează pe DM 500 HD. Ce uptime aveți la Oscam față de CCcam?

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Atentie la AU, la o linie data cu AU activ arata seria cardului care cere AU.
    Multi nu baga in seama asta, dar ar trebui sa fie luata in considerare.

OSCAM Webinterface developed by Streamboard Team - 04.05.13 09:35:05 | Access from 10.0.0.6

Start: 12.04.13 - 19:14:12 | UpTime: 21d 14:20:53 | Process ID: 13872

WebIf Style by

E la fel de stabil daca il configurezi optim. Adica nu crapa!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by Scary View Post
    .... Ce uptime aveți la Oscam față de CCcam?
    sa urmaresti si cererile care o sa le faci catre parteneri ... tocmai ce am sters pe unu care de o saptamana a anuntat trecerea pe oscam , infern la trafic - probabil setarilor aiurea ce le avea prin oscam . referitor la uptime 3C daca iti faci curat in server ar putea arata cam asa :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Si cum iti dai seama ca e trafic mare, dupa ce a trecut la oscam ?