Mare lucru daca nu e un manelist, din tara! In cel mai rau caz e parlamentar.Asta da investitie! Sa aiba noroc la televizor!
Cu toate ca un astfel de device este mai scump de 24x de cat un device LED la aceeasi diagonala , un roman detine un astfel de device , compatibil cu noul standard/format 4k
Acum sa vedem cam in cat timp isi va ''amortiza'' cei 25.000 euroi cu prg. tv si/sau materiale audio/video in noul format , existente in prezent
Sursa : http://www.zf.ro/business-hi-tech/o-...-euro-10702665
Mare lucru daca nu e un manelist, din tara! In cel mai rau caz e parlamentar.Asta da investitie! Sa aiba noroc la televizor!
Astia de la Sony inca nu s-au adaptat la piata romaneasca, pai asta-i pret?
Un pret recomandat: 60-80k cu tot cu taxe, oricum se vindea...si suna si mai cool pentru client!
...si poate omul chiar a muncit cinstit pentru fiecare centima![]()
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Daca imi zice si mie Herr director cum creste rezolutia la un film de pe Youtube la 4K, in asa fel incat sa se vada mai multe detalii, imi iau 4 bucati. De cand vreau sa scot casetele video cu Chuck Norris de la naftalina.
Ultima data cand le-am incercat, acum vre-o 4 ani cu video + HDTV, se vedeau foarte urat.
Eu stiu de la prelucrarea foto, daca ai o poza facuta 4mpx, degeaba cresti rezolutia la 30mpx, tot rahatul ala in vezi si eventual mai urat.
In fine, asa pune maidanul botul, si isi iau TV 4K sa se uite la casete video cu Chuck Norris.
Naspa rau de tot , breah....3D pasiv = 3840 x 1080 pixeli per ochi
In plus panelul este tehnologie LCD LED , deci -/+ acestui tipde tehnologie , numai ca are o rezolutie dubla fata de actualele device-uri HDTV ( 1920 x 1080 )
Last edited by mario08; 02-04-13 at 17:57.
asta e un moft , si "pitiponcul" a pus botul si a cumparat produsul
sa fie cel mai cel din tara, cred ca tot ca pe un tv normal il foloseste
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Chiar asta vroiam sa intreb, de unde are el continut 4k?
Sau doar de dragul sa am ceva ce inca nu are nimeni ?
Unii oameni ar trebui sa se trezeasca la realitate, pentru ca-si obtin banii atat de usor, incat pot cumpara televizoare 4k pe vremurile in care continutul 4k inca este inexistent.
ca televizor nu ai ce sa faci cu el dar ca monitor pt grafica 3d sau 2d (mai ales harti de mari dimensiuni) ar mai merge
Ca si tehnologie cu un pret mai uman nu cred ca-si punea cineva problema ca nu are inca surse DVB...sa nu fim carcotasi, parca reluam subiectul HDTV de acum cativa ani, surse UHD exista, inclusiv pe youtube, si daca omu a muncit atat sa-si permita un display 4K la 25k probabil ca mai are ceva maruntis si pentru o amarata de Camera 4K...
Daca e dependent de tehnologie sau beneficiaza in vreun fel de pe urma acesteia il inteleg*, daca l-a luat doar sa dea bine la patriomoniu nu trebuie sa ne facem griji ce va rula pe acea sticla de 2.1m / si cu un numar de pixeli mai mic decat contul bancar in 4R**, si poate ca deja si-a tras un wallpaper cu Guta, ca un fel de Rembrandt de palat cu turnulete.
@kosar: Daca postai asta pe 1 Aprilie te umpleai de like-uriUnii oameni ar trebui sa se trezeasca la realitate, pentru ca-si obtin banii atat de usor
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam