Dupa mai multe incercari, aceste receptor este foarte stabil si nu se mai incalzeste folosind... oscam.
Orice imagine am incercat Black Hole, OpenVix, VIX s.a.m.d., cu cccam orice versiune dupa un timp il gaseam blocat sau dupa o zapare intensa mai ales pe canale HD, se bloca. De cand am incercat oscam, nici urma de blocaj.
Parca nici procesorul nu se mai incinge asa de tare.
Pentru cei care doresc ventilator, recomand ventilatoare alimentate la 5V care sunt mult mai silentioase.
Eu unul personal am gasit la un cooler de 0,8 cm grosime si 6x6 cm diametru, alimentat la 5V.
Cele alimentate la 12V sunt foarte zgomotoase, indiferent de dimensiune.
Singurul neajuns cu alimentarea ventilatorului de 5V este alimentarea: fie pierdeti un usb pentru alimentarea acestuia, fie de pe cablajul unde sunt cei 4 pini ai mufei usb, lipiti doua fire si alimentati de acolo ventilatorul, de la pinii 1 si 4. Astfel, va raman cele doua mufe usb, libere.

BTW, nu folosesc card readerul deloc - l-am scos afara din aparat

Iar ca noutate, chinezii au scos o alta varianta cam la acelasi pret, insa mult mai elaborata si mai atractiva,cu butoane frontale de volum si canale, carcasa metalica si cu card readerul lipit pe placa de baza, sub denumirea comerciala de Skybox sau Openbox mini solo, insa au castrat aparatul de un port usb.