am mai modificat ceva
Download
Dislikes: 0
am mai modificat ceva
Download
In ultimele zile, in limita timpului disponibil, am studiat problema blocarii aparatului cu clepsidra ramasa pe ecran atunci cund sunt probleme cu decodarea.
In prima faza am implementat un mecanism de autoreboot cand se ajunge in aceasta situatie.
Aseara am reusit sa gasesc cauza problemelor.
In cursul zilei de azi urmeaza sa hotarasc daca apar imagini noi sau doar un update.
Pot sa anunt oficial ca e rezolvata problema spinner endless!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Cred ca dupa upgrade facut la player ar mai fi de adaugar si un script automat de check a oscamului cu cerere activa spre tuner adica la acell frezz indelugat sa restarteze doar oscam-ul.
PS: dupa upgrade la player a aparut tacanitu (pocnitura) la zaping
Last edited by zildan; 23-04-13 at 13:33.
..::EGAMI TEAM::..
Itzi apare asta pentru ca dispar cardurile din share.'
Mai trebuie umblat la setari la oscam.
LE:
In e2 la A/V settings pune Audio Source SPDIF ca sa nu mai ai pocnituri la schimbare canal.
Si AC3 Downmix pe ON !
Last edited by zildan; 23-04-13 at 13:47.
@ cipryDXfeed : am pus imaginea din postul #88 si este ok se vede frumos. Bravo. Mie imi place .
Nu fura Guvernul uraste competitia
Amiko Alien2 Triple Plus
@zildan problema disparitiei e normal in cazul meu nu am o conexiune reala tocmai de aceea incer o solutie de reconectare in automat
..::EGAMI TEAM::..
O sa publicam imagini noi in urmatoarele zile.
Incepand de azi lucram la prima inagine STABILA RSP pentru SPARK 1 si 2.
Stati aproape.
Problem with watching the historyhd 12015h hd o.8w thor,and also for example with channels on Hellas Sat 39e transpoder 12606h(arena1,arena2,arena3 etc) where picture after 15-30 min begins to twitch...rec. amiko alien shd 8900