sall.in media player unele filme se vad cu patratele si multe pete,daca s-ar rezolva problema asta si cu open webinf ,ar fi o imagine finala cred!
Dislikes: 0
sall.in media player unele filme se vad cu patratele si multe pete,daca s-ar rezolva problema asta si cu open webinf ,ar fi o imagine finala cred!
Ce fel de filme?
Webif merge, mai trebuie sa adaugam amanunte sa aiba toate functiile implementate.
Asteptam alaturi de noi pe cei dornici sa se implice.
Recompensa fiind doar spirituala .... nu e coada.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
In viitoarea versiune ar fi util a se implementa urmatoarele:
-un plugin care sa stabilizeze nivelul volumului pe toate canalele; se stie ca acum fiecare canal are valoarea lui proprie;daca e posibil si pentru imagine;
-mutarea functiei teletext pe o alta tasta si implementarea pe tasta sat a listei de sateliti... e mai simplu de accesat astfel, lista de sateliti!
-posibilitatea schimbarii intre 2 canale aleatorii , cu ajutorul unei taste;
In final,Respect Team-ului RSP!
-Tasta 0 face acum:
-faza cu volumul ... se cunoaste, exista metode si mijloace, dar papa resurse-posibilitatea schimbarii intre 2 canale aleatorii , cu ajutorul unei taste;sa vedem.
- pe ce tasta ar trebui sa fie teletext in viziunea ta?
Last edited by zildan; 07-04-13 at 23:45.
webcontrol nu merge, am incercat pe HDMU si merge,referitor la media player am incercat niste seriale in formatul asta 480p.BDRip.XviD.AC3-ELiTE ,imaginea numai umbre patratele,nici pe HDMU nu merge, merge in schimb perfect pe imaginea OPEN AR-P si la derulare la fel, din butoanele page- page+.Daca ar merge ca pe AR-P ar fi super
Last edited by costy; 07-04-13 at 22:22.
Poate F1..?
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
Nu stiam de functia tastei 0...multumesc @zildan!
@costy
Ce nu merge la webcontrol, fii mai specific.
Imaginea RSP e bazata pe Gstreamer probabil ca ARP are imagine bazata pe Mplayer.
Sunt 2 cai complet diferite de sampling al streamului.
Am evitat sa comentez detalii tehnice pe forum de 2 ani ... din motivul ... de ... dat idei la oamenii in lipsa de ele.
ARP are e2 OpenPLI din februarie 2013 sau Open E2 din 2011?
cand dau pe screenshot all sau video,nu afisaza nimic din alien ramane imaginea pe negru pe cand la HDMU afisaza imaginea,merge numai pe screenshot osd. ARP din martie,daca reusesti sa faci media playerul ca pe ARP e o reusita mare se misca perfect
Last edited by zildan; 07-04-13 at 23:43. Reason: deschide topic separat pt alte magini