condensatorii![]()
Am un router EDIMAX BR-6228NS de aproape 1 an. A mers foarte bine pana acum 3 saptamani. Mi se blocheaza zilnic cam de 2-3 ori. Problema este ca atunci cand se blocheaza nu mai poate fi accesat nici LAN, nici wireless si trebuie scos din priza. Am incercat si l-am resetat complet dar tot la fel se manifesta. Care ar putea fi cauza acestei probleme?
M@xIm0V
![]()
condensatorii![]()
Last edited by startrek1; 30-03-13 at 15:32.
Sa inteleg ca nu mai am ce face cu el?
M@xIm0V
![]()
Ai incercat sa-i dai tensiune dintr-un alt alimentator ?
Poate doar in alimentator s-au uscat condensatorii.
dute cu el (routeru) la un electronist sa iti verifice condensatorii si sa tii schimbe pe cei cu probleme
Este ceva ciudat la routerul asta. Am facut o proba si am oprit pentru cateva zile serverul de CCCam si nu s-a mai blocat. Am verificat daca exista peeri carea incearca sa se conecteze ilegal la server si nu exista niciunul, deci serverul nu e atacat. Dar routerul tot se blocheaza de 2-3 ori pe zi cand merge serverul. Problema sa fie de la router?
M@xIm0V
![]()
Posibil sa nu reziste routerul la multe conexiuni , testeaza cu mai putine linii in cccam sau lasa doar localele si vezi cum se descurca .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Cu acelasi numar de linii, chiar si cu mai multe fata de cate am in prezent a mers timp de 1 an fara probleme.
M@xIm0V
![]()