Personal nu am nimic cu el , insa nu consider corect ca el sa ma categoriseasca la fiecare postare ca atare

- El prin "banda de 800 Mhz" intelege ca se foloseste fix frecventa de 800 Mhz - Chiar daca nu ar fii asa , totusi e vorba de 164Mhz ( 699 - 863Mhz )
Sa nu imi rapsunda ca ii foloseste pe toti doar banda de 800Mhz , atunci banda de 900Mhz cati mhz ar trebui sa foloseasca ?
Banda de 800Mhz teoretic si normal ar trebui sa foloseasca doar cei 63Mhz , pana la cat este domeniul UIF ( 800 - 863Mhz )
In plus am impresia si vad ca el imi adevereste ca daca cineva foloseste aceasta banda de 800Mhz ( 800 - 899Mhz ) , inseamna ca alti operatori radio-tv nu o mai pot folosi
iata cateva exemple de folosire in comun a aceeasi frecvente/canal tv :
- Canalul 30 - Analog rcs - AXN Sci-fi - DVB-T Pro TV HD
- Canalul 54 - Analog rcs - The Money Ch - DVB-T Prg. TVR in format digital
- Canalul 59 - Analog rcs - TV 5 Monde - DVB-T Restul prg. tv in format digital

Deci iata cum pe aceeasi frecventa/canal pot exista emisii/transmisiuni atat analogice cat si digitale
Asta datorita prelucrari diferite a semnalului tv , deci nu vad de ce aceeasi situatie nu se va repeta si in cazul 4G/DVB-H
Sau de ce nu cand vom trece pe noul standard DVB-T2 si dupa cum a spus si presedintele ANRCTI , il citez :
- ''Dupa trecerea la televiziunea digitala, statiile de televiziune din Romania vor putea pune la dispozitia posesorilor de telefon mobil serviciul de acces la programele lor, prin semnarea unor contracte cu furnizorii de telefonie mobila, ca si in prezent, dar transmisia semnalului TV se va face direct, pe alte frecvente decat cele destinate telefoniei, la o calitate mult mai buna si cu costuri mai mici"
Iata ca in prezent se fac toate demersurile pt. a putea implementa noi tehnologii/standarde si in telefonia mobila

Asta se numeste trolism - Stargate de afirmatiile lui nu zici nimic ?
Cred ca el ar trebui penalizat primul si asta deoarece asa cum a scris si alt user pe celalalt forum , il citez :

- stimabile .... , zi-mi și mie la ce mai este bun un forum și de ce ați mai deschis acest thread ? Eu credeam că pentru asta este, să vorbim, să ne spunem părerile personale, să ințelegem, să gandim. Cum zici tu mai sus asta inseamnă că avem voie doar să facem un copy/paste la un articol oficial și atat. Parcă am trăi in dictatură.

P.S. dacă este pană acum nimeni nu a zis oficial că au inceput testele, că o să avem receptorul x și că il vom lanse pe data y. Totul e doar un zvon.

Zmeura macar daca tot folosesti niste termeni , foloseste-i corect , fiindca dai impresia ca vrei sa fii cineva , insa practic o dai in bara
Nu trolism este termenul ci troilism , insa pt. tine probabil e ceva nou precum si DVB-H