Results 1 to 13 of 13

Thread: Golden Media Spark Triplex sau Amiko Alien2?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Golden Media Spark Triplex sau Amiko Alien2?

Vreau sa-mi cumpar cat de curand instalatia completa de satelit doar ca nu m-am hotarit inca la ce receiver sa ma opresc.Vreau un receiver ce sa fie HD,cu Linux neaparat,deci sa stie cat mai multe dar sa nu depaseasca 500 RON.Am citit cate ceva despre receiverele Golden Media Spark si Amiko Alien.Desi multe dintre review-uri erau pozitive,nu m-am hotarit pe care sa-l iau.
    Merita sa merg cu GM Triplex doar ca are in plus un DVB-C sau sa optez pentru Amiko Alien 2?Va rog sa ma lamuriti care dintre cele doua este cea mai buna optiune.Va multumesc anticipat

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca te gandesti la e2 pe aceste receptoare RENUNTA , imaginea de firma SPARK ar putea sa te multumeasca daca nu esti pretentios dar enigma2 este inca la nivel de teste si o sa te saturi de cate probleme are si cat timp o sa-ti rapeasca tot mesterind la ea . Pe aceste receptoare ruleaza enigma2 a saracului care arata ca enigma2 dar este departe de o functionare stabila si multumitoare iar team-uri care scot imagini e2 care sa conteze sunt 2-3 deci suport ca inexistent ... in concluzie risca cu o clona ca ai suport cat cuprinde .

Mi-am dat cu parerea ca posesor de Amiko Alien
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Cele doua receptoare sunt identice, sunt de fapt SPARK7162 in carcase diferite si cu telecomenzi diferite.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Mentioned
    0 Post(s)

In concluzie aceiasi Marie dar cu alta palarie ... strategie de firma , acelasi receptor vadut sub diferite denumiri cu scopul a induce cumparatorul in eroare ( ca nu toti sunt super-informati ) pentru a vinde si ei ceva .
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Tu mi-ai spus ca daca nu sunt pretentios sa raman cu softul de pe GM Spark desi tu ai Amiko Alien2.Care e alegerea corecta?
    Last edited by stargate; 15-03-13 at 18:58. Reason: nu era necesar quote

Mentioned
    0 Post(s)

Nu am spus sa ramai cu Spark ... am spus ca ar putea sa te multumeasca iar Spark este imaginea de firma pe ambele receptoare .
    Nu am Alien2 dar Spark ( imaginea de firma ) este aceiasi iar enigma2 la fel ... problemele sunt aceleasi la e2 pentru ca toate imaginile provin din acelasi GIT si mostenesc genetic aceleasi bube. Este alegerea ta si nu trebuie sa pui baza exclusiv pe ce spun ceilalti insa trebuie sa te documentezi bine daca vrei sa ai un receptor bun la care sa ai suport software de calitate in viitor .

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

In primul mesaj ai incheiat'Mi-am dat cu parerea ca posesor de Amiko Alien '.Te rog sa ma scuzi,probabil sunt penibil fiindca sunt asa de indecisAs vrea sa ma pot juca si cu o imagine ce sa-mi permita sa vad mai mult decat FTA.Crezi ca am ceva sanse sa gasesc un model de receiver HD cu Linux ce sa accepte asa ceva?DM 800 HD cam depaseste bugetul chiar si clona...hmmm
    Last edited by stargate; 15-03-13 at 19:44. Reason: Quote inutil R:12

Mentioned
    0 Post(s)

Pai sunt receptoare Amiko Alien ( Amiko SHD-8900 ) si Amiko Alien2 ( sunt doua variante Triple si Triple Plus )si eu mi-am dat cuparerea ca posesor de rec Amiko Alien ( Amiko SHD-8900 ) .