Mai ciocolax,nu mai scrie in necunostinta de cauza.In primul rand clonele Dreambox nu sunt "pocnitori".Ori nu ai habar ori scrii atat tu cat si altii prostia asta din interes,intotdeauna cand vine vorba sa postati despre GigaBlue.O clona DM800SE (cu tuner triplu,sim A8P) e la acelasi pret cu GigaBlue 800SE si e mult peste,in nici un caz povesti cu "pocnitori".Cine vrea garantie isi ia GigaBlue,cine vrea un receptor bun isi ia Dream,Dream clona,Vu.
Cam cata credibilitate sa ai tu ala care fura linii,minte la fiecare post (nu doar legat de locatie,ci fazele alea ca nu gasesc schimb de linii cand tu de fapt te plimbi pe forumuri la cautat de fraieri ca sa-i cauti la porturi deschise plus multe-multe altele),postezi virusi,il faci pe altul "obsedat de GigaBlue" si apoi tot tu scrii aceleasi povesti cu "pocnitori" si culmea,la a cinzecea clona vorbesti despre clone.
Nu faceti decat rau seriei GigaBlue,nu postati nimic despre receptor decat obsesia clonelor.Un receptor nu e mai bun daca inventezi mizerii despre alte receptoare.
Termina si cu minciunile legate de "interese",du-te la furat la tine pe forum,tot acolo sa iti vinzi si liniile.Stiu ca te deranjeaza semnatura mea,foarte bine.
Nu imi mai pierde din timp cu clonele tale,intelege odata ca nu ai ce cauta aici.Te scap si de clona asta,dar cum nu ai alta treaba revii cu alta,iar incepi cu clone,povesti ca nu face nimeni schimb cu tine,cauti fraieri,scrii minciuni,postezi virusi,etc.Oricum te rezolv,dar poate intelegi odata sa nu iti mai pierzi timpul degeaba.

Reply With Quote