Ai gasit vreo solutie ? Chiar nu-mi dau seama care ar fi problema.
CCcam: user silviu login attempt from 82.77.xxx
Mar 12 13:12:40 onell-VT8363 CCcam: client silviu@2277c18952370e73, running CCcam 2.0.11
Mar 12 13:12:44 onell-VT8363 CCcam: kick 82.77xxx(silviu), bad command.
deci se logheaza normal, are user si parola......... se conecteaza si cum se vede in 4 secunde kick........ sa mor daca inteleg unde e problema..
Ai gasit vreo solutie ? Chiar nu-mi dau seama care ar fi problema.
VU+ UNO 4K SE, VU+ Solo SE, Edision Progressiv Hdc+, Kathrein UFS 910
Pai cel mai simplu ar fi sa renunti la aia cu probleme. Probabil tot routerul sa fie de vina ca nu acccepta decat un numar de X conexiuni?
Liniile care nu merg sunt de la acelasi provider de internet? Era bine de stiut care sunt conexiunile alea care nu sunt bine routate. Intre ce provideri de internet sau dupa ce criterii se face routarea asta la unii provideri de internet. Pentru ce platim internet? Ca sa mearga doar intre anumiti provideri?
face figuri la cateva ip-uri de romtelecom , rds vreo 2 de pe extern si mai multe dupa retele mai micute orasenesti..... acum astept si eu sa vad ce se rezolva... pt un ip din romtelecom dupa un traceroute ocoloea prin germania , normal ar trebui sa mearga pe reteaua motropolitana...... adik pt mine craiova , bucuresti prin ronix si direct romtelecom
Acum vreo 2 ani m-am confruntat cu aceasi problema...kick la cate un grup de 10-15 clienti simultan....la intervale de 30-45 min. Tin minte ca doua saptamani am schimbat tot ce era legat de sharing ( pc, OS, router, chiar si adresa de DNS...)....si nimic. Totul s-a rezolvat de la sine dupa doua saptamani. Acum cateva saptamani dupa un banal restart de router, fiind nevoit sa fac asta pt ca se apropiau 30 de zile in care nu se schimbase ip si primisem deja atentionare de la dyndns, a reaparut problema. Stiind prin ce am trecut acum 2 ani nu am mai facut decat sa scot routerul de 2-3 ori din priza sa prinda alta conexiune. SI totul s-a rezolvat imediat. Deci sigur problema nu e decat din conexiune de la ISP.
Nu pot sa spun decat ca a fost foarte stresanta problema asta stiind ca am facut tot ce era posibil si nu ii dadeam de cap .....![]()
eu am ip fix.... deci clar nu este de la mine. de 4 ani nu am avut probleme.. problemele au aparut de cand isp-ul meu a schimbat provideru de net respectiv teletrans a fost inlocuit cu adnettelecom.... isp-ul meu spune ca nu au facut conexiunile bine, au fost facute din graba sa nu raman fara net si nici nu stiu de problema mea pana nu i-am anuntat eu si mi-au confirmat spusele mele