Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43

Thread: care stie ceva ?? CCcam: kick , ip,,,,signature failed..

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

CCcam: user silviu login attempt from 82.77.xxx
    Mar 12 13:12:40 onell-VT8363 CCcam: client silviu@2277c18952370e73, running CCcam 2.0.11
    Mar 12 13:12:44 onell-VT8363 CCcam: kick 82.77xxx(silviu), bad command.

deci se logheaza normal, are user si parola......... se conecteaza si cum se vede in 4 secunde kick........ sa mor daca inteleg unde e problema..

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai gasit vreo solutie ? Chiar nu-mi dau seama care ar fi problema.
    VU+ UNO 4K SE, VU+ Solo SE, Edision Progressiv Hdc+, Kathrein UFS 910

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nu am gasit nici o solutie inca........... ufffffffff.... incep sa pierd din clienti.... chiar nu imi dau seama ce se poate intampla.

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Pai cel mai simplu ar fi sa renunti la aia cu probleme. Probabil tot routerul sa fie de vina ca nu acccepta decat un numar de X conexiuni?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

sunt multi clienti buni la care nu as vrea sa renunt si nu am dacat 30 de linii in cccam

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Quote Originally Posted by mondo View Post
    Pai cel mai simplu ar fi sa renunti la aia cu probleme. Probabil tot routerul sa fie de vina ca nu acccepta decat un numar de X conexiuni?
    routeru suporta 8192 conexiuni.... abia 1% il folosesc

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

intradevar, problema este din cauza internetului.. am vb cu provideru de net si dupa cateva verificari mi-au confirmat ca este de la ei... conexiunile nu sunt rutate cum trebuie.... acum astept rezolvarea.......

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Liniile care nu merg sunt de la acelasi provider de internet? Era bine de stiut care sunt conexiunile alea care nu sunt bine routate. Intre ce provideri de internet sau dupa ce criterii se face routarea asta la unii provideri de internet. Pentru ce platim internet? Ca sa mearga doar intre anumiti provideri?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

face figuri la cateva ip-uri de romtelecom , rds vreo 2 de pe extern si mai multe dupa retele mai micute orasenesti..... acum astept si eu sa vad ce se rezolva... pt un ip din romtelecom dupa un traceroute ocoloea prin germania , normal ar trebui sa mearga pe reteaua motropolitana...... adik pt mine craiova , bucuresti prin ronix si direct romtelecom

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by onell View Post
    sunt multi clienti buni la care nu as vrea sa renunt si nu am dacat 30 de linii in cccam

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

routeru suporta 8192 conexiuni.... abia 1% il folosesc
    Daca ai useri seriosi si le explici clar ce problema ai nu ar trebui sa te stearga. Pana la urma e doar un hobby. Daca sunt altfel de useri..care nu inteleg nimic din hobby-ul asta...atunci sa nu ai regrete daca iti sterg linia.

Standard RSP member lorena's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum vreo 2 ani m-am confruntat cu aceasi problema...kick la cate un grup de 10-15 clienti simultan....la intervale de 30-45 min. Tin minte ca doua saptamani am schimbat tot ce era legat de sharing ( pc, OS, router, chiar si adresa de DNS...)....si nimic. Totul s-a rezolvat de la sine dupa doua saptamani. Acum cateva saptamani dupa un banal restart de router, fiind nevoit sa fac asta pt ca se apropiau 30 de zile in care nu se schimbase ip si primisem deja atentionare de la dyndns, a reaparut problema. Stiind prin ce am trecut acum 2 ani nu am mai facut decat sa scot routerul de 2-3 ori din priza sa prinda alta conexiune. SI totul s-a rezolvat imediat. Deci sigur problema nu e decat din conexiune de la ISP.
    Nu pot sa spun decat ca a fost foarte stresanta problema asta stiind ca am facut tot ce era posibil si nu ii dadeam de cap .....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am ip fix.... deci clar nu este de la mine. de 4 ani nu am avut probleme.. problemele au aparut de cand isp-ul meu a schimbat provideru de net respectiv teletrans a fost inlocuit cu adnettelecom.... isp-ul meu spune ca nu au facut conexiunile bine, au fost facute din graba sa nu raman fara net si nici nu stiu de problema mea pana nu i-am anuntat eu si mi-au confirmat spusele mele

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

in sfarsit astazi a fost rezolvata problema de catre provideru meu de net.... multumesc tuturor pt ajutor

Page 3 of 3 FirstFirst 123