Results 1 to 15 of 23

Thread: receptoare Globo

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: receptoare Globo

Quote Originally Posted by scufundac View Post
    am bagat si softul original dar nici o miscare sau nu stiu eu sa folosesc cum trebuie optiunea Dump Flash ( la softul de upgrade ).
    deci nu te mai lasa sa pui niciun soft pe el , se incarca softul ori ba . zici ca ai bagat softul si nu merge da mai multe detalii ...
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nu ma mai lasa sa bag nici un soft pe el.pur si simplu nu mai misca nimic, apare un led rosu pe panoul receptorului si doar atat sta ca si cum ar sta in stand by dar fara sa arate nici o cifra. doar cand apas pe un buton oarecare de ex.menu sau vol, atunci apare cifra 8. in rest nu mai apare nimic nimic.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by scufundac View Post
    nu ma mai lasa sa bag nici un soft pe el.pur si simplu nu mai misca nimic, apare un led rosu pe panoul receptorului si doar atat sta ca si cum ar sta in stand by dar fara sa arate nici o cifra. doar cand apas pe un buton oarecare de ex.menu sau vol, atunci apare cifra 8. in rest nu mai apare nimic nimic.
    sfatul meu este sa-l bagi la cutie si la garantie cu el mai mult ca sigur ia "plesnit" flashul . sper sa gasesti motive sa te creada la magazin si sa-ti schimbe receptorul .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !