Ma raliez urarilor si multumirilor pentru efortul facut si in acelasi timp, cu modestie si multa bucurie pot spune ca revin, timid, in rindul celor care vor incerca in masura timpului disponibil sa pun umarul si sa contribui cu ce voi putea.
Abia miine seara voi fi in masura sa pun imaginea pe Alien2-ul meu, inutil sa va spun cit de mult ma frig degetele si cit de rau imi pare ca nu sunt acasa sa fi demarat mai devreme testele.
Am convingerea, bazat pe experientele excelente avute cu imaginile RSP, marca Zildan, in anii petrecuti cu Kathrein-ul UFS910, ca va fi rapid preluata si de altii, intrucit linia directoare de a lasa intentionat pe dinafara "ciucurii" si "briz-briz-urile", sacrificiu perfect justificat pentru a conferi stabilitate, echilibru si a nu "sufoca" procesorul. De asemenea, imi aduc aminte cu placere de script-urile cu aceeasi marca, Zildan, de auto-restart emu, nascute din nevoia de a reduce momentele de inghetare a receptorului, constituite in fapt ca workaround-uri din lipsa accesului la resurse adinc si cu strasnicie tinute in secret de "producatori". Dar toate la vremea lor, e incurajator sa vad cit de active sunt echipele de voluntari impatimiti. Sper de asemenea ca profesionistii sa repare cit mai multe dintre problemele de driver-e, exemplul din zilele acestea cu munca lui oSaiYa fiind mai mult decit concludent.
Mult succes si multa satisfactie tuturor celor din RSP, si nu in ultimul rind, testorilor si contributorilor.

Reply With Quote