.... nu , cred ca se vor folosi de frecventa de pe HB la 13 grade .... si nici nu le mai trebuie un TP suplimentar !
P.S. Oricum sunt transmise in viacces si conax !
.... nu , cred ca se vor folosi de frecventa de pe HB la 13 grade .... si nici nu le mai trebuie un TP suplimentar !
P.S. Oricum sunt transmise in viacces si conax !
parerea mea este ca maxu-akta va rearanja canalele are 3 tp pe sirius , 2 frecvente de pe hb si un tp pe w2
or sa aduca baza completa pe sirius si pe w2 extra ... dupa cum vedeti eurosportu e pe sirius acu .. deci ceva miscari se intampla
sper sa ma insel
La mine din pacate cu abonamentul platit la zi cel Supreme nu vad Jetix Play, DaVinci Learning si Movies 24 sint singurele care apar codate ... mai pateste cineva?
Aha , acum vad ca iar sint aiurite le schimba intre ele...
Probabil ca de la 1 martie vor fi efectiv in grila de programe ! Ar fi putut si ei sa comunice acest lucru ! Mai ales ca brambureala asta cu schimbatul canalelor de pe un TP pe altul sau in cadrul aceluiasi TP continua ... !
Putintica rabdare !
oricum e o palma data megaoperatorului stiti voi care care dupa luni de zile de "negocieri" a reusit sa bage eurosport2 in baza.De boomerang ..ce sa mai zicem?Dar de SciFi sau universal??O miscare buna a celor de la max/akta
Make it so number one!