Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Triax dvb 75 SI

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Triax dvb 75 SI

Buna ziua la toata lumea. Am achizitionat un Triax dvb 75 SI de la SH si sunt curios daca se poate decoda. Am cautat pe forum dar nu am gasit nimic. Daca ma poate ajuta cineva ii raman recunoscator. Locuiesc in Danemarca de ceva timp si cele 6 posturi gratuite(in daneza) nu ma ajuta cu nimic. Multumesc anticipat.
    PS. Ma am doua buc. CDD-9000 s HD si 1 buc CDC 7000 ST cu care am reusit sa receptionez posturile gratuite de pe Thor. M-ar interesa sa decodez oricare dintre ele, desi primul mi s-a parut ceve mai interesant

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Aceste receptoare pe care le ai sunt dedicate pentru pachetul Olandez, Canal Digital si nu poti sa decodezi nimic, ai facut o greseala de ai achizitionat asa ceva.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu au costat o avere. Cred ca vreo 40-50 lei pe toate patru. Imi poti da un sfat ce asi putea achizitiona?

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

In functie de buget poti achizitionezi un receptor nou/ SH original sau clona din categoria Dreambox/Vu/GigaBlue, dar si asa aceste receptoare nu decodeaza nimic fara sa ai acces la un card valid sau de la un amic care are un server de share.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

M-am desumflat. Vazusem tutorialul pentru dm500 si am crezut ca il decodez si gata am tv.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

nu e un capat de tara, daca ai net poti decoda prin net canalele prin sistemul "sharing" (imapartirea unei cartele oficiale prin internet ==>bineinteles de catre cineva care are cardul oficial ) prin diferite sisteme CCCam , sbox, oscam
    COnditia necesara e sa ai un receptor care sa superte asa ceva , in general cele care au sistemul de operare pe linux sunt cele in care functioneaza acest tip de decodare prin internet( adica semnalul tv il ai de la antena , dar decodarea o ai de la net)
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"