Results 1 to 3 of 3

Thread: sfat pentru achizitionarea unui sistem de receptie

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default sfat pentru achizitionarea unui sistem de receptie

Locuiesc in Timisoara si vreau sa-mi cumpar o antena de satelit completa pentru receptia canalelor FTA si nu numai.Ca sa prind ceva in plus m-am gandit la un receiver Full HD cu cititor Conax ,ex Yumatu Full HD pe care l-am gasit la unul din magazinele de profil la pretul de 328 RON Yumatu mini full hd si 473 Yumatu full hd.Care e diferenta dintre ele? SINGLE OFFSET THB-SAT,ANTENA OFFSET 80CM B.
    Va rog sa-mi spuneti daca e ok alegerea facuta sau sa ma orientez spre altceva?Ca sa receptionez canale codate in Conax am nevoie neaparat de un card?Va multumesc anticipat

Standard RSP member ASiX88796's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dacă ai de gand să-ţi iei cartelă atunci este bun.
    Dacă nu ai de gand să-ţi iei cartelă atunci este slab. Cea mai bună alternativă la cartelă este sharing-ul iar acest model nu excelează la acest capitol.

Nu mă refer la firma Yumatu sau la partea hardware ci la tipul de microprocesor folosit. Acest model are microprocesor ALi 3602, există firmware pentru el care ştie sharing doar că merge greoi. Cele mai bune receivere pentru sharing sunt cele cu microprocesor PPC, MiPSEL, SH4.

PS: iar ca să vezi diferenţa intre ele mergi direct la magazin şi roagă vanzătorul să ţi le arate. In interior ambele au acelaşi microprocesor.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

uite aici mai ieftin

http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...2b5aae9a30f0c0

http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...2b5aae9a30f0c0

da ai nevoie de card

PS: mai este o metoda de sharing (impartirea prin internet a unei cartele oficiale de catre un posesor de card oficial )

este o discutie mai larga despre sharing
    trebuie sa citesti mai mult aici pe forum la sectiunile dedicate CCCam , sbox,oscam etc
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"