Parola ti-o poti recupera de la Login, sau uite link: http://sateliti.info/login.php?do=lostpw
Am o intrebare, as dori sa recuperez parola la un alt cont si nu gasesc butonul "Forgotten Your Password". Ati putea sa imi indicati unde este acesta pe forum sau cum procedez sa imi recuperez parola la contul vechi, iar contul acesta HD Satelit sa fie apoi sters ?
Parola ti-o poti recupera de la Login, sau uite link: http://sateliti.info/login.php?do=lostpw
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Daca ai mail de yahoo nu merge,tot XVanish trebui sa rezolve altfel sau schimbi mailul cu altceva non-yahoo.
Am uitat, da, are e-mail de yahoo.
Iti trimit PM cu id-ul meu, cauta-ma pe messenger, de pe contul de yahoo de pe care e creat contul matrix, ca sa-mi confirmi ca tu esti matrix.
Ok, nu mai cunosc parola la acel cont de email. Multumesc echipei forumului pentru ca au depus toate eforturile sa recuperez parola pentru acela. O sa pastrez acest cont pana imi voi aminti parola de la celalalt.
PS: Apropo, am cerut o recuperare de parola pe acest cont ( care e tot cu email de yahoo ) si a functionat perfect.![]()
Exista o metoda mult mai simpla .. XVanish poti cauta in panoul administrare utilizatorul in speta matrix apoi schimba parola provizoriu cu una prestabilita prin Mp iar acesta intra si o schimba (se poate verifica usor daca este intradevar el prin IP sau un schimb de e mail-uri )
Last edited by adrycom; 02-03-13 at 11:57.
Merci adrycom, stiu ce solutii sunt insa nu pot sa-i dau acces bazandu-ma doar pe cuvantul lui, fara sa stiu cu certitudine ca e aceeasi persoana care a creat contul iar el nu-mi poate dovedi. La e-mail-ul cu care s-a inregistrat atunci nu mai are acces, pe IP-uri nu ma pot baza ca sunt dinamice si nu corespunde nici macar unul cu userul ce-l foloseste acum iar alta solutie sa-mi dovedeasca ca e al lui contul nu are.
In acest caz nu are decat sa ramana cu nick-ul actual sau sa isi creeze altul de ex matrix 1 nu poti fi detectiv ptr toti .......
Multumesc mult pentru ajutor, dar nu e asa important acela vechi, e bun si acesta. Numai sa nu fie considerat clona acesta, nemaivand acces la primul.![]()