Intervin si eu cu o intrebare referitoare la oscam...daca ma poate lamuri si pe mine cineva..va rog frumos.
Am doua receptoare cu cate un card local de focus pe care folosesc protocolul cccam. La cele doua receptoare am legat un al 3-lea receptor pe care am instalat oscam-ul.Unul din receptoarele cu cccam si cel pe care am oscam-ul sunt legate intr-o retea locala. In situatie normala sharingul merge ok..in sensul ca receptorul pe care am oscamul deschide din receptorul aflat in reteaua locala. In oscam.server am doua readere configurate prin protocol cccam (unul care se conecteaza la receptorul din reteaua locala si altul la celalalt receptor). Nedumerirea mea acum vine: am facut un test si am scos cardul local din receptorul aflat in reteaua locala. Oscamul a inceput sa ceara ECMuri din celalalt receptor. In oscam, la status am ceva de genul " good sids" si "bad sids" care se populeaza pe masura ce zapez, in dreptul nodului de la care ia ECMuri. Dupa asta am reintrodus cardul local in receptorul din reteaua locala. La oscam staus a reaparut nodul corespunzator acestui receptor. Am reinceput sa zapez insa oscam-ul cere ECMuri in condinuare de la celalalt receptor (care nu e in reteaua locala) si aici banuiesc ca e din cauza ca s-au memorat acele "good sids". Situatia revine la normal dupa ce restartez oscamul. M-am tot uitat prin setati sa gasesc ceva astfel incat sa determin oscamul sa ceara din nou si de la nodul corespunzator receptorului din reteaua locala dar nu am gasit. Aveti vreao ideea ce as putea face in aceasta situatie..
Va rog nu dati in mine ca sunt incepator in oscam
multumesc