Thanks Thanks:  86
Likes Likes:  111
Dislikes Dislikes:  10
Results 1 to 15 of 424

Thread: Dezbatere OSCAM oldpost.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

E adevarat,dar mai e cazul celor pasionati de vandut receptoare cu linii incluse.
    Atunci te intrebi: de ce sunt contrat cand afirm ca oscam are probleme?Sunt pe ticket,recunoscute,la noi avem profesionisti cu "setari la sange" care ne spun ca nu e adevarat nimic si cache e bun-bun.
    :

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Thumbs up

Pai si eu am facut schimb cu unul, de fapt 2 care apoi au vandut receptoarele.
    Gasca e mai mare pe relatia Bucuresti-Timisoara
    Schimba cu mine sau cu altii ca mai apoi sa vanda.
    Scoate localul si baga N sau L fake.
    Sa presupunem acum ca am de vanzare acele aparate! Le dau la baieti cu tot cu linie pe 1 luna pe un an
    Nu se cheama ca fac pay mascat?
    Ti-am zis Mihai ca schimband cu cineva care stie sa seteze mai bine oscam vei scapa de nok, nu de tot, va creste in schimb ignore, din cauza userilor care au setat aiurea.
    Una e NOK, ca e stresat cardul/peer-ul si alta ignore, deoarece serverul nu-l mai interpreteaza.( invalid reader sau alte chestii)

ps:
    Ai solutie la problema mea de mai sus pt CCcam? macar teoretica?
    Ai idee cati trec la oscam doar datorita faptului ca pot "pescui" carduri fara reshare?
    Toti cobzarii de pe aci care ii doare'n sul* ...
    Last edited by piccolo08; 19-05-13 at 21:26.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa presupunem acum ca am de vanzare acele aparate!
    De ce sa presupunem cand putem citi la shop.
    Dar pot presupune eu altceva.Sa zicem ca iau de aici http://www.mixeshop.com/cloud-ibox-d...ver_p1878.html niste receptoare.Ce zici,20 sunt suficiente?Costul pe bucata e 260 ron dar eu la shop pe sateliti.info le dau la pret dublu,cam 520 ron.
    De la 20 de bucati fac 260x20=5200 ron,adica sa tot fie 1500 dolari bagati in buzunar.Cine imi da mie banii astia?Simplu,cei care vor aceste receptoare cu linie si citez:
    Le dau la baieti cu tot cu linie pe 1 luna pe un an
    Acum,pentru ca serverul meu sa duca atitia clienti (da ce crezi ca astia sunt singurii? ) imi caut fraieri si fac o propaganda cat de bun e schimbul de cache,ce bine merge si uite asa adun si eu sa schimb cu macar cu 8-10 indivizi care au cazut pe spate cand le-am spus ca "oscam e pentru profesionisti iar ccccam pentru fraieri",deci clar ca au ajuns si ei profesionisti,eu i-am ajutat sa ajunga.Nu are importanta ca prin serverele lor zboara cereri aiurea,important e ca aceste cereri ma alimenteaza pe mine.
    In plus oricine isi perminte sa semnaleze o problema ,altfel reala si foarte grava,din oscam il voi toca cu prostii si in primul rand voi afirma ca:
    -nu stie sa isi seteze serverul oscam
    -nu a citit pe wiki
    -nu are dreptate veci,chiar daca niciodata nu postez configurari clare sau exemple
    ....
    Ce zici,ar merge afacerea?

Dar am discutat despre o situatie ipotetica.Sau nu?Nu cred ca se face asa ceva pe forumul asta,nu are cum.Totusi ca moderator incep sa imi cam pierd rabdarea cand sunt luat de fraier si mai ales cand se incalca regulamentul.Aici ma citez pe mine:
    ....fiecare face ce vrea la el acasa,cu cardurile lui,cu nevasta-sa,etc.Nu e treaba noastra cat timp pe forum se respecta regulile.
    Unii am citit si regula asta:
    1. Nu va faceti magazin personal din forum! Riscati ban!
    http://sateliti.info/showthread.php?...tiune-SHOPPING
    Un anumit post de la shop nu a disparut (inca) doar pentru ca nu am vrut sa iti dau motive sa sari in sus ca ti l-am sters eu.
    Incearca sa eviti asemenea situatii pe viitor,am inceput sa ma cam satur de spam.

:

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Oscamul este un emu bun chiar foarte bun pentru citirea cartilor , dar
    exista si un dar
    Extra setäri nu exista , aproape in fiecare zi se scot pe bandä rulandä noi versiuni , si nu se va opri
    Fiecare trebuie sa isi configureze oscamul in functie de cartea care o detine si modelul tipul de rec care il are in dotare
    Altele sänt mai rapide altele mai lenese
    Personal cunosc oameni care folosesc oscam simplu pe rec si nu fac probleme de loc
    Dar au un server Cccam separat unde isi baga cartile iar liniile de la clienti le are doar pentru el in Oscam

Este inca in dezvoltare Oscamul si deocamdata merge foarte bine si asa si mai este si gratis
    Nu vänäm pay useri sau servere
    E adevärat ca nici mie nu miar place sa faca cineva bani pe cartile mele

Mentioned
    2 Post(s)

Thumbs up

Si uite asa pe supozitii ne invartim in jurul cozii.
    Deci Mihai , sincer nu pot sa zic nimic.
    Ceea ce am spus mai sus e "utopic" pentru mine, dar ceva normal pentru "anumite persoane" , membri sau nu ai forumurilor de satelit, care se ocupa cu asta.E plin pe site-ul de OKazii de asa persoane.
    Sa fi aparut pe aici anunturi de genul-"vand linie" sau "receptor cu linie de Test" sandramaua era demolata in 24 de ore si ca sa inchei subiectul nici nu ai voie sa tii site personal in care sa promovezi activitate generatoare de profit neinregistrat( tot aici ).

Dupa cum afirmai undeva mai sus: "elimina-i pe cei ce fac trafic imens sau inutil"( poate ca pe asta il putem recupera )
    Cat priveste chestia de magazin... da un ochi aici! Principiu e acelasi, difera doar produsul si cantitatea.

Solutia la ce am intrebat eu?
    Cum gestionez?

Ps :
    am uitat sa mentionez ca timp de 2 ani am avut amble carduri CAID:1802.

daca le tine pentru el atunci ce le da la peers?
    Personal cunosc oameni care folosesc oscam simplu pe rec si nu fac probleme de loc
    Dar au un server Cccam separat unde isi baga cartile iar liniile de la clienti le are doar pentru el in Oscam
    Si eu am 2 carduri in slot in 800se pe oscam server de cccam si un cccam aparte in care imi intra doar localele de pe serverul de oscam Unul=mere, altul=pere ca sa nu supar pe cei abonati la numaratoare de DCW/ECM ca ma tem ca o sa se plictiseasca intr-o zi.
    Last edited by piccolo08; 19-05-13 at 23:22.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Thumbs up

Ai afirmat asta

cine vrea si schimb de cache stie precis apoi de unde si ce da

Vreau sa stiu si eu cum daca se poate...
    Cum?
    ..........(0B02:000000:7797/4C): cache3 (10 ms) (0/0/1/6) - HBO Ro

Cum stiu de la cine vine fara sa activez debug si sa caut in loguri?
    ................
    La ce iti ajuta?
    Nu e o intrebare sa-mi fac de lucru sau sa ma iau de tine, pe mine chiar ma intereseaza.
    Poate tie nu-ti trebuie, dar altora...
    Si ca sa stii la ce-mi trebuie, in principal, e ca sa sterg schimbul care nu corespunde dupa standardul meu.
    In cache ala care vine pot exista ecm fake sau ecm cu timpi mari, plus cine stie ce balarii mai vin...
    Last edited by lao; 20-05-13 at 00:14.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Mentioned
    2 Post(s)

Thumbs up

Ai functia cycle/cacheex!( ai o serie de optiuni interesante acolo si nu numai care te pot ajuta sa scapi )

Fake DW apar de la userii care au luat bann de la *.ac dar de alea scapi! Restul sunt curate ca cerul de vara!
    Un card fake nu are cum sa dea DW, pentru ca nu raspunde interogarilor
    Nu vreau sa intru iar in polemici!
    Si cum ai afirma dejat, activare debug!

ps:
    Solutie la problema mea?
    Gestiune carduri cu acelasi ident caid diferit? in CCcam bineinteles .
    Last edited by piccolo08; 20-05-13 at 00:20.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Eu cand afirm ceva dau si exemple!

a 3-a oara citez aceasta fraza:
    cine vrea si schimb de cache stie precis apoi de unde si ce da
    Ce ai zis tu nu-mi zice de la cine vine, aia cu debug o stiu si eu, dar daca stai sa urmaresti iti fac ochii in cap ca la jocuri mecanice!
    Ai functia cycle/cacheex!( ai o serie de optiuni interesante acolo si nu numai care te pot ajuta sa scapi )
    Restul sunt curate ca cerul de vara!
    Ma rog, asa o fi! Dar daca are ecm time triplu decat ecm time normal din card??????????
    Curat murdar!

PS dupa acest post ma retrag ca e offtopic rau aici, nimic concret... numai vorbe!
    Last edited by lao; 20-05-13 at 00:34.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru